שתף קטע נבחר
 

"אנחנו לא מערבבים בין העסק למשפחה. רבים רק עד 12:00 בצהריים"

הם הכירו באילת והחליטו לבנות את ביתם באשדוד. ביחד הם מנהלים עסק של קייטריג חלבי לאירועים, אבל את העבודה הם מנסים להשאיר בעבודה. משפחות מכל רחבי הארץ מספרות בגילוי לב על החיים עצמם. והפעם - משפחת בוזגלו

מה עושים עם המינוס, כמה משלמים על הדירה, איפה הייתה החופשה האחרונה ועל איזו הוצאה מצטערים במיוחד? משפחות מכל רחבי הארץ מספרות בגילוי לב על החיים עצמם. והפעם - משפחת בוזגלו מאשדוד.

 

>> לסיפורים הכי מעניינים והכי חמים בכלכלה - הצטרפו לערוץ הטלגרם שלנו

 

 "קשה רק להיות שחקנים, אבל אנחנו גם מלמדים ומביימים"

"הוא אפילו לא יודע אם אנחנו במינוס, כי אני זו ששוברת את הראש"

"נסענו לחמת גדר ולקטוף דובדבנים. חסכתי כמה חודשים לטיול הזה"

 

בצילום: חגי (36), שני (35), נועה (10), אריאל (7), ירין (4 וחצי) והכלבה קסם.

משפחת בוזגלו, אשדוד (צילום: אסי חיים)
משפחת בוזגלו, אשדוד(צילום: אסי חיים)
 

 

הדירה: חגי: "יש לנו דירה שקנינו ואנחנו משכירים, ובמקביל אנחנו שוכרים דירת 4 חדרים ב-4,600 שקל לחודש. זה המון מבחינתי. רק לאחרונה העלו לנו פה את המחיר והתווכחתי עם בעל הדירה שזה מופרך, אז אני לא מבין איך אנשים חיים במרכז עם מחירי השכירות שם".

 

איך הגעתם לאשדוד? שני: "אני מבת ים והכרתי את חגי באילת. שנינו עבדנו במלון. הוא היה קונדיטור ואני בקבלה. כשעזבנו את העיר שכרנו דירה באשדוד, התחתנו והקמנו את העסק הראשון שלנו".

 

אוהבים את אשדוד? שני: "לקח לי קצת זמן להתרגל אבל היום אני יכולה להגיד שאני מרגישה כאן בבית". חגי: "אני גדלתי פה, ההורים שלי עדיין פה, בית הכנסת של אבא שלי פה ואני מאוד אוהב את העיר, למרות שסגרתי את העסק באשדוד ונשארתי רק עם מקום ביבנה".

 

מה אתם עושים? חגי: "הייתה לנו קונדיטוריה צרפתית באשדוד 12 שנה בשם לה בריוש, ותוך כדי התחלנו לעשות קייטרינג חלבי לאירועים. בשלב מסוים פתחנו עוד קונדיטוריה ביבנה, הרבה יותר גדולה, ושם גם המטבח שלנו. היינו תקופה מסוימת בשני המקומות אבל זה גמר אותנו אז החלטנו להישאר רק ביבנה. להחזיק את שני המקומות כשאנחנו עובדים בזה ביחד זה היה מטורף. זה קיצוני. אתה משועבד וכל היום בעסק. עם שלושה ילדים זה לא פשוט, אז החלטנו לעצור ולחזור לשפיות".

 

איך העסקים? חגי: "זה לא פשוט. ב-7 השנים האחרונות חומרי הגלם עלו ב-150% ואת המחירים ללקוחות אי אפשר להעלות, אז צריך לספוג את זה. יש הרבה תחרות וכל הזמן צריך להמציא את עצמך מחדש, אבל אני לא מתלונן. בתחום הקייטרינג אנחנו כל הזמן מתפתחים ועושים כבר הרבה אירועים, למרות שזה חלבי. אפילו חתונות".

 

ומה בעתיד? חגי: "אני מקבל כל יום הצעות ורעיונות למיזמים והכל מאוד דינמי, אז יכול להיות שנתפתח לעוד דברים, אבל בכל מקרה צריך לעשות הכל לאט ובטוח".

 

איך עובדים אחד עם השני? חגי: "יש לנו חוקים". שני: "אנחנו עושים הפרדה והחוק הראשון הוא שאנחנו ממש מנסים שלא לדבר על עבודה בבית. מה שקורה בעבודה נשאר בעבודה. אני מכבדת את המילה שלו והוא את שלי. חגי מתעסק במטבח ובאירועים ואני בשירות ועם הלקוחות". חגי: "אנחנו רבים עד 12 בצהריים, ואז היא הולכת למשמרת השנייה שלה עם הילדים ועם הבית".

 

מינוס? חגי: "תלוי בתאריך של החודש. יש מינוס קטן כי יש משכנתה וילדים ואנחנו חיים, אבל לא מתלוננים".

 

מחוץ לתמונה? חגי: "הג'יפ. זה מרכז החיים שלנו בסופי שבוע. גם אם הולכים לים - אז זה לחוף שנוסעים עם ג'יפ. אני מתנדב בתופעת טבע, שזו קבוצה של כמה אלפי ג'יפאים בארץ שמתנדבים בחילוצים או לפנות כבישים למשטרה, ומתנדב גם ביחידת הראל שזו יחידת ג'יפים משטרתית".

 

איזה ג'יפ יש לך? "אני כל הזמן מחליף ועכשיו יש לי מיצובישי פג'רו. היה לי סופה, ניסן טרנו ועוד, אבל החלום שלי וגם של שני זה רוביקון לבן. יש לי תמונה בטלפון עם הפנטזיה שלי ואני מדי פעם מסתכל עליו. זה בערך 400 אלף שקל, אבל אפשר להשקיע עוד 100 אלף שקל בשיפצורים. אנחנו עוד נגיע לזה".

 

החלטה שמצטערים עליה? שני: "הג'יפ שלו". חגי: "אני כל פעם מסביר לה שזה כל כך ממלא אותי. הילדים והים וטיולי הג'יפים. אני אוהב את זה וזה יוצא יותר זול ממלון באילת. היציאה לטבע שווה לי מיליונים".

 

   

חופשה אחרונה? שני: "נסענו לסופשבוע להירגע אחרי פסטיבל הטעמים באשדוד במאי, שבו הפעלנו דוכן. היינו שישי שבת עם חברים בנתניה. זה ממש כמו אשדוד, רק שזה יותר גואטה מאשר בוזגלו, אבל הרגשנו בבית".


פורסם לראשונה 19/07/2019 08:04

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אסי חיים
משפחת בוזגלו, אשדוד
צילום: אסי חיים
מומלצים