צילום: אביגיל עוזי

המסעדן אסף ליס נזכר בפיצוץ בג'ירף: "עד היום אני סובל מחרדות"

הוא הבעלים של כמה מהמסעדות הנחשבות בישראל כמו "קיטשן מרקט" ו"משייה", אבל אסף ליס עדיין מוצא את עצמו חוזר ללילה שבו נשרף בפיצוץ הגז במסעדת ג'ירף. "אני זוכר את עצמי עף בוער למרכז הכביש, כולי נוזל דם ולהבות". בריאיון אישי הוא משחזר את רגעי האימה ומדבר על סיפור האהבה עם דנה גרוצקי שריפא את נפשו


מה קורה לבנאדם שמקבל את חייו במתנה אחרי שצינור גז מתפוצץ בתוך המסעדה שבה הוא עובד? אחרי שהמוח קולט את גודל הנס, משתוללות המחשבות על הקיום השברירי שלנו כאן, והתוצאה היא בדרך כלל שמתחילים לטרוף את החיים בביסים גדולים. זה בערך מה שקרה לאסף ליס, כיום אחד מהמסעדנים המובילים בישראל.
premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?