שתף קטע נבחר

סלובניה ניצחה את פולין וסיבכה את ישראל

שטרונה ושפוראר כבשו ב-0:2 המפתיע על הפולנים והורידו את אנדי הרצוג ושחקניו למקום הרביעי בבית, שלושה ימים לפני המפגש הישיר בין הנבחרות. אוסטריה התעללה בלטביה - ועלתה למקום השני

 

צילום: AP
עשו בלגן שלם בבית הישראלי. שחקני נבחרת סלובניה חוגגים (צילום: AP)

 

הבית הישראלי הסתבך – והחדשות ממש לא מבשרות טוב עבור אנדי הרצוג והשחקנים שלו. שלושה ימים בלבד לפני המפגש בין ישראל וסלובניה, הסלובנים רשמו את התוצאה המפתיעה ביותר עד כה בבית הזה – 0:2 מרשים על פולין, שהייתה מושלמת עד הערב (שישי).

 

אליאז סטרונה (35) ואנדראז שפוראר (65) הדהימו את הפולנים ועלו לשמונה נקודות, בדיוק כמו ישראל, אך עם יחס שערים עדיף בהרבה.

 

צילום: AP
רוברט לבנדובסקי המום (צילום: AP)
אוסטריה כצפוי עשתה את העבודה שלה עם 0:6 קליל על לטביה החלשה והיא במקום השני עם תשע נקודות, שלוש פחות מהמוליכה פולין.

 

מרקו ארנאוטוביץ' כבש פעמיים (7 ו-53 בפנדל), מרסל סאביצר (13) הוסיף שער ענק בבעיטה מרחוק וגם השוער הלטבי פאבלס סטיינבורס (76), קונארד לאימר (80) ומיכאל גרגוריץ' (85) היו שותפים לחגיגה באדום.

 

עוד במוקדמות: רביעיות לקרואטיה ובלגיה

מלבד ה-2:4 המדהים של הולנד על גרמניה, קיבלנו משחק נוסף בבית 3 – שתי הנבחרות הגרועות, בלארוס ואסטוניה, חיפשו נקודות ראשונות וזו הייתה בלארוס שמצאה אותן עם 1:2 בחוץ.

 

בבית 5, קרואיה חזרה חזק למרוץ עם 0:4 בחוץ על סלובקיה. ניקולה ולאסיץ' (45),

איבן פרישיץ' (46), ברונו פטקוביץ' (72) ודיאן לוברן (89) כבשו. וויילס התאוששה משני הפסדים רצופים וגברה 1:2 לא פשוט על אזרבייג'ן. פבלו פשאייב (26, עצמי) וגארת' בייל (84). מאחיר אמרלי השווה זמנית.

 

בבית 9, הראשונה בדירוג פיפ"א, בלגיה, טיילה ל-0:4 קליל על האחרונה בדירוג, סן מרינו. מיצ'י בטשואיי (43, פנדל ו-90+2), דריס מרטנס (57) ונאסר שאדלי (63) כבשו את השערים. רוסיה חזרה מפיגור מוקדם מול סקוטלנד (ג'ון מקגין, 11) כדי לנצח 1:2 (ארטם דז'יובה, 40 ושער עצמי של סטיבן אודונל, 59). קפריסין של רן בן שמעון וקזחסטן נפרדו בתיקו 1:1.

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סלובניה חוגגת
סלובניה חוגגת
צילום: AP
מומלצים