צילום: Shutterstock

שימו את הקמח במקרר: המדריך המלא לאחסון אוכל

הידעתם? עגבניות אפשר להחזיק מחוץ למקרר, וקמח דווקא מומלץ להכניס אליו. ואיך מונעים מהתותים להירקב תוך שתי שניות במקרר או גורמים לאבוקדו להבשיל כבר? כל השיטות שיעזרו לנו לאחסן את האוכל שלנו ולשמור עליו טרי ככל האפשר. לגזור ולשמור (במועדפים)


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?