שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    10 בראנצ'ים חדשים בארץ

    איפה יש בראנץ' חדש שעדיין לא טעמתם, איפה מגישים בראנץ' דווקא ביום ראשון ומה חדש בצלחת בחורף? 10 בראנצ'ים חדשים ברחבי הארץ

     

    צילום: ירון ברנר

    צילום: ירון ברנר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    מנת בראנץ' טעימה: סלט ארטישוק של השף מוטי טיטמן

     

    בראנץ' זו ארוחה שלרוב מתקשרת לנו עם פינוק - היא לא ממש בוקר ולא בדיוק צהריים, ואם מצאתם לזה זמן אז סימן שאתם חיים ממש טוב, או שאתם חוגגים את הסופ"ש. בתור כאלה שמעריכים ומקדשים את הארוחות האלה, יצאנו לבדוק מה חדש בגזרת הבראנצ'ים בארץ, ואיפה מסתתר הבראנץ' הזה שעדיין לא טעמתם אבל הוא כבר מסומן אצלכם ברשימה?

     

       (  )
     

    מלגו ומלבר

    השף מוטי טיטמן התחיל להגיש ארוחות בראנץ' בשישי ושבת (16:00-12:00). הבראנץ' מתחיל מפתיחת שולחן של מנות קטנות כמו - בורקס עם אורטיז, סלטים קטנים ולחם - כשכל זה כלול במחיר המנה העיקרית.

    הבראנץ' של מוטי טיטמן (צילום: נופר לפיד)
    הבראנץ' של מוטי טיטמן(צילום: נופר לפיד)

    מבחר המנות העיקריות משתנה וכולל מנות כמו טורטליני גבינת בושה עם כרוב שחור, אספרגוס,  וקרם עגבניות שרי (89 שקלים); נתח קצבים עם קולורבי, שעועית ירוקה על קרם בטטה לבנה וציר עוף (120 שקלים); לברק שלם עם עגבניות שרי, כרוב לבן שרוף, שעועית ירוקה וזיתי קלמטה (120 שקלים); וגם מנה של צלעות טלה עם כרוב אפוי, גזרים צבעונים תפוחי אדמה בעשבי תיבול וגרידת לימון וציר עוף.

    שדרות רוטשילד 142 תל אביב, 03-6314214, לא כשר

     

    אברקסס

    הבראנץ' כאן מוגש בשישי בצהריים באווירה התוססת של הבר הוותיק, שמגובה בדי.ג׳י שמרים עוד יותר את הוייב.

    אברקסס (צילום: בן פלחוב)
    אברקסס: זה צהריים או לילה?(צילום: בן פלחוב)
     

    על התפריט חתום לא אחר מאשר השף אייל שני ובו מנות כמו שורות לבנות של חציל על טחינה (43 שקלים), ברוסקטה עטופה בסוכריות אבוקדו (42 שקלים), סנדוויץ עם נתחים אינטימיים וקרם פרש (67 שקלים), כבד קצוץ של יהודים חדשים (32 שקלים), רוסטביף קרפצ׳יו נוטף, טרטר אינטיאס ועוד. זה קורה בשעות 18:00-13:00.

    לילינבלום 40 תל אביב, 03-5104435, לא כשר

     

    בראנץ׳ גיאורגי אצל מיקה שמעונוב

    השפית מיקה שמעונוב, הידועה גם בכינוי "מיקה פודארט" מארחת בביתה ביפו אחת לחודש בימי שבת, לארוחות בראנץ' גיאורגיות. במסגרת הבראנץ' יתארחו שפים שונים החל מהשעה 11:30, ובמהלכה יוגשו מנות מהמטבח הגיאורגי המסורתי ומשקאות אלכוהוליים.

     

    בין המנות שיוגשו: חצ'אפורי ממולא בגבינות וירקות, בדריג'אני - גלילות חציל ממולא באגוזים ועשבי תיבול, בצק עלים דקיק עם שטרויזל אגוזים, מצוני (יוגורט גיאורגי) ודבש ערמונים.

     

    מחיר הארוחה 200 שקלים לאדם וההרשמה היא באתר של מיקה: mikafoodart.com. התאריכים הקרובים: 4/1, 1/2, 14/3.

    בת עמי 3 תל אביב, 050-8432843, לא כשר

     

    Bicicletta

    בראנץ' סופ"ש חדש בשישי ושבת בשעות 16:00-12:00. תפריט הבראנץ׳ כולל פוקאצ׳ה ביאנקה עם בשמל כמהין, צ׳יפס חציל (34 שקלים), מאפה מנגולד עם גבינת המאירי וביצת עין (42 שקלים), סנדוויץ הודו מעושן עם איולי כמהין, דבש, גבינת ברי ותפוצ׳יפס (56 שקלים) ועבור הרעבים ממש יש גם סטייק אנד אגס (69 שקלים) וקבב דגים עם צזיקי.

    נחלת בנימין 29 תל אביב, 03-6433097‏, לא כשר

     

    דרימרי

    עידן מימון מציע בימי שישי עד השעה 13:30 בראנץ' בבייקרי החדש שלו. בין המנות שהוא מציע יש קרואסון עם טחינה וחציל (44 שקלים), אגז בנדיקט עם תרד (52 שקלים),פרנץ' טוסט עם פירות חורף (52 שקלים), בורקס פינוקים עם אבוקדו וחלומי (48 שקלים), סלט קיסר (54 שקלים) ופרעצל טונה (44 שקלים). החל מהשעה 12:00 מוגשת מנה של חריימה וחלה של שבת (78 שקלים). 

    הסיבים 49 פתח תקווה, 03-9503330, כשר

      

       (  )

    נינה ביאנכה

    הבראנץ' מוגש כאן בימי שישי בשעות 14:30-9:00 בסגנון ארוחת בופה. הבופה הזה כולל שקשוקה, ביצים, קישים, דגים כבושים, מבחר גבינות, מגוון סלטים וממרחים, לחמים, מאפים מלוחים ומתוקים, מיצים טבעיים וקפוצ'ינו או אספרסו לכל אורח. כל זה עולה 180 שקלים לזוג או 110 שקלים ליחיד.

    בוסי סנט ג'ורג 9 מתחם ביל"ו, 08-9480080, כשר

    פותחים שולחן בנינה באכה (צילום: אנטולי מיכאלו)
    פותחים שולחן בנינה באכה(צילום: אנטולי מיכאלו)
     

     

    ארצ׳י

    כאן ביטלו את הארוחות העסקיות ובמקומן החלו להגיש בראנץ', וזה קורה דווקא באמצע השבוע, בימי ראשון-חמישי בשעות 17:00-12:00. התפריט כולל מנות כמו פנקייקים עם בננות מקורמלות, כדור גלידה, מייפל אמיתי ורוטב שוקולד חם (49 שקלים), סלט עוף, סלט מוצרלה, סלט קיסר או סלט קצבים (69 שקלים), ויש בתפריט גם כריך פילי צ׳יז סטייק או כריך קורנביף שמוגשים במסגרת הבראנץ׳ עם סלט קולסלאו ושתיה קלה (75 שקלים).

    חוף דלילה, 08-6334466, לא כשר

    בראנץ' בארצ'י (צילום: שירן כהן שי)
    בראנץ' בארצ'י(צילום: שירן כהן שי)
     

    אוללה

    בקייטרינג של הקונדיטורית לי אזולאי, הפועל במושב עידן בערבה התיכונה.התחילו להציע ארוחת בראנץ' המבוססות על מוצרים טריים תוצרת חקלאות הערבה. הארוחה מורכבת ממאפים ומלחמים תוצרת בית, וכוללים גם מטבלים, פלטת גבינות, ירקות קלויים, קישים, סלטים טריים ודגים מעושנים. הארוחה מוגשת בתיאום מראש במדשאות של מתחם "צימר סהרה" שבבעלות המשפחה ומחירה 115-85 שקלים (מינימום 4 סועדים).

    מושב עידן, 052-4260544, לא כשר

     

       (  )

    לחמק׳ה

    בבייקרי ובית הקפה הצפוני החלו להגיש סאנדיי בראנץ׳, שבמסגרתו תוכלו לבחור מבין מנות שלא מוגשות במהלך כל השבוע, ובהן קרואסון ממולא (69 שקלים), סלט קיסר (69 שקלים) ופנקייק שמוגש עם מייפל, קרם פרש, בננה ופקאן קלוי (69 שקלים).

     

    התפריט מציע גם בנדיקט על בריוש (79 שקלים), סטייק אנד אגס (98 שקלים) או בוקר אנגלי עם נקניקיות, ביצה מקושקשת, תפוח אדמה בחמאה וסלט קולסלאו (88 שקלים). יחד עם הבחירה שלכם וללא תשלום נוסף יגיעו לשולחן גם לחם ריבה, חמאה, מזט משתנה ושתיה שיכולה להיות קפה, שתייה קלה, לימונדה עם ערק או קאווה.

    א.ת. צפוני קרית שמונה, מתחם נופית החרמון כביש 99, 04-6441978‏, לא כשר

     

    ג'ויה

    בימי שישי מגישים כאן בראנץ' איטלקי בשעות 15:00-11:00. את תפריט הבראנץ' רקח שף המסעדה ירון גור, שמכין את כל התקרובת במטבח הפתוח לעיני הסועדים.

    סלט מוצרלה (צילום: יח
    סלט מוצרלה(צילום: יח"צ)

    בין המנות יש פוקאצ'ה אנטי פאסטי, פריטטה, כדורי ריזוטו ועוד. המנות ילוו ביינות מיקבים ישראליים ובקוקטיילים. המחיר: 77 שקלים לסועד, כולל 5 מנות ושתייה חמה וקרה. 

    דרך הגליל 12 ראש פינה, 04-8589099, כשר

     

       (  )

    אנה

    במקום ארוחות בוקר התחילו להגיש כאן בראנץ' שיש בשעות 12:00-9:00. במסגרת הבראנץ׳ תוכלו להזמין ביצה עלומה עם פטריות, תרד וגבינת גראנה פדנה (37 שקלים), פיצה ביאנקה או פיצה מרגריטה עם קרודו דג (64 שקלים), ארנצ׳יני או ניוקי עם עגבניות לחות, אפונת שלג, תרד וקרם פרש (64 שקלים), ויש אפשרות נוספת שמזכירה דילים שונים של ארוחת בוקר - ארוחת בראנץ׳ ליחיד (85 שקלים) או לזוג (170 שקלים) שכוללת ביצה לבחירה, פוקאצ'ה, קרם פרש, פסטו, גבינת צאן, קציפת עגבניות, ריקוטה, זיתים, גרבלקס, גבינת שמנת, סלט פנצנלה, מוזלי אישי וקפה או מיץ טבעי לבחירה.

    בית אנה טיכו רחוב הרב אג"ן 10 ירושלים, 02-5434144, כשר

     

    ויש לנו גם ספויילר

    ממש בקרוב גם השף עינב זגורי יתחיל להגיש בראנץ׳ חדש ב"קפה נורדוי" בתל אביב. כולנו ציפייה.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: נופר לפיד
    10 ארוחות בראנץ' חדשות ברחבי הארץ
    צילום: נופר לפיד
    מומלצים