צילום: ליה קוניג

הגורו של עולם האוכל היהודי חושפת את המתכונים

הבשלנית היהודית-אמריקנית לאה קוניג יצאה למשימה בלתי אפשרית: להקיף את כל המטבח היהודי - מהאשכנזי הכי קלאסי ועד האתיופי, הגאורגי והמרוקאי הכי אותנטי. התוצאה: ספר של 400 מתכונים. בריאיון היא מספרת איזה רכיב נמצא כמעט בכל מאכל שכזה וגם מנדבת כמה מתכונים


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


הצטרפו עכשיו