שתף קטע נבחר

איך מכינים חביתה שכולם אוהבים? עומר מילר מלמד

נכון, כולנו מכינים חביתות. אבל כמה פעמים ראיתם פרצוף מתעקם מול הצלחת כי החביתה חומה מדי, רכה מדי או קשה מדי? השף עומר מילר מלמד במדור שלו את כל השלבים שיובילו למנה מופלאה - משבירת הביצה ועד הרגע שבו היא תפגוש בגט חם

חביתה היא אולי המאכל הכי בסיסי והכי פופולרי כמעט בכל בית בעולם - מאכל זול, זמין ופשוט להכנה. פשוט להכנה אמרנו? ובכן, גם חביתה צריך לדעת להכין. אין דבר יותר מבאס מלקבל חביתה וול דאן, אבל מצד שני אנחנו גם לא רוצים לאכול חביתה לא מבושלת. אז איך עושים את זה נכון? הכול בסרטון שלפניכם.

עומר מילר מלמד להכין חביתה

המצרכים:

2 ביצים

1 כף חמאה

אופן ההכנה: 

  1. טורפים את הביצים במטרפה או במזלג.
  2. שמים חמאה במחבת, ומניחים אותה על להבה נמוכה-בינונית.
  3. מעבירים את הביצים הטרופות למחבת.
  4. בעזרת מרית סיליקון (חסינה לחום) מקלפים את הביצה מהמחבת, ומטמיעים את החמאה בחביתה.
  5. ממשיכים לקפל את הביצים לתוך עצמן ולתוך החמאה, עד שרואים שהקצוות של החביתה עשויים.
  6. מורידים מהאש, זורים מלח, ומעבירים לתוך בגט טרי מרוח בנדיבות בחמאה.
{"type":"image","data":{"imageId":"ArticleImageData.5648614~9679953","url":"https://ynet-pic1.yit.co.il/picserver5/crop_images/2019/12/25/9679953/9679953_0_0_640_360_0_large.jpg","caption":"","credit":"צילום: תיקי גולן"}}

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עומר מילר
עומר מילר
מומלצים