איך מכינים חביתה שכולם אוהבים? עומר מילר מלמד

נכון, כולנו מכינים חביתות. אבל כמה פעמים ראיתם פרצוף מתעקם מול הצלחת כי החביתה חומה מדי, רכה מדי או קשה מדי? השף עומר מילר מלמד במדור שלו את כל השלבים שיובילו למנה מופלאה - משבירת הביצה ועד הרגע שבו היא תפגוש בגט חם


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?