שתף קטע נבחר

דור ה- X, בקרוב בקולנוע

ספרו של דאגלס קופלנד, "דור X מעשיות לתרבות מואצת", יזכה לגרסה קולנועית

הספר "דור X מעשיות לתרבות מואצת" של דגלס קופלנד, יזכה בקרוב לגרסה קולנועית. חברת ההפקה Muse וחברת הבת שלה Black List רכשו את הזכויות לספר הביכורים של קופלנד. הסרט ייכנס, ככל הנראה, לשלבי הפקה ראשוניים לקראת הסתיו הבא, וקופלנד ישלשל לכיסו סכום העומד על שש ספרות.

ספרו של קופלנד פורסם לראשונה בשנת 1991 והפך במהירות להצלחה בינלאומית. רוברטה האנלי, מחברת ההפקה Muse, אמרה בראיון להוליווד ריפורטר: "נראה כי הספר הצליח להגדיר את אותם הדברים שהגדיר לפניו 'התפסן בשדה השיפון'. הוא הצליח לתפוס תמונה של דור שלם ואני חושבת שהסרט יוכל לעשות את אותו הדבר". מחברת ההפקה נמסר כי הם ניסו לרכוש את הזכויות לסרט כבר בעת פרסום הספר, אולם בסופו של דבר הגיעו יחד עם קופלנד להסכמה לדחות את ההפקה בעשר שנים.

"נערה בתרדמת", ספר מאוחר יותר של קופלנד, עובר בימים אלה עיבוד לטלוויזיה, וספרו "כוכב הלכת שמפו" מעובד לקולנוע על-ידי חברת ההפקה של ג'ון מלקוביץ'. חברת ההפקה Muse הפיקה בעבר את "אמריקן פסיכו", "חמש ילדות יפות" ו"באפלו 66".

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים