צילום: Shutterstock

אספרסו זה של פעם: תתעדכנו, ככה שותים קפה עכשיו

מטחנה ביתית, דפי פילטר וחליטות - הדור השלישי של הקפה כבר כאן, ובמקום לשתות אותו בבתי קפה, התחילו המכורים לדבר להכין אותו אצלם במטבח. ענת לב-אדלר, חובבת צ'אי מובהקת, יצאה לצאת לסיור לגימות עם איש הקולינריה דוד קישקה, ולמדה על זנים, מוצא, מזיגה, מיצוי, יישון ומאפייני גוף


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?