צילום: Shutterstock

ריח עוצמתי, טעם גן עדן, מחיר של זהב: סוד הזעפרן

על מנת לייצר ממנו ק"ג בודד נדרשות מאה שעות עבודה לפחות, ושוק הזיופים מגלגל מיליונים. הכירו את הזעפרן: התבלין היוקרתי בעולם. איך מבדילים בין זעפרן מקורי למזויף, היכן מגדלים את הזעפרן האיכותי ביותר, כמה עולה גרם אחד ובאילו תבשילים כדאי לשלב אותו? ויש גם בונוס למתקדמים: שלושה מתכונים עם זעפרן


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?