צילום: Shutterstock

מפונץ' בננה ועד לטעם לאבנה: איך הפכה הגלידה לקינוח של ישראל

מה זה מתוק, קיצי, וכלי למאבקים פוליטיים? נכון מאוד, גלידה. ההיסטוריה המקומית של המוצר התחילה הרבה לפני הגעתם של בן אנד ג'ריס, ולפי כמות הגלידריות שצצות בכל פינה במדינתנו הרותחת – הישראלים הולכים להמשיך ליהנות מהקינוח הקפוא בלי שום קשר לחרמות. אז כמה שווה השוק בארץ, מי היו הראשונים שהציעו בארץ הקודש גלידת שמנת, ואיזה טעם הכי הרשים את השף אהרוני?


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


!חודש ראשון חינם