שתף קטע נבחר

נהגו של דובר צה"ל: מכרתי רימונים לעבריינים

החשוד, דוד ינאי, תושב נתניה בן 20, הודה בחקירתו בגניבת רימוני הלם ומכירתם לעבריינים, ובקשירת קשר למכור להם גם רימוני רסס. מעצרו הוארך בארבעה ימים

בית משפט השלום בנתניה האריך היום (ה') בארבעה ימים את מעצרו של נהגו של דובר צה"ל, החשוד בגניבת רימונים מהצבא ומכירתם לגורמים עבריינים בנתניה. החשוד, דוד ינאי, תושב נתניה בן 20, הודה אתמול בחקירתו בגניבת רימוני הלם ומכירתם לעבריינים, ובקשירת קשר למכור להם גם רימוני רסס.

במהלך החקירה שיתף ינאי פעולה עם חוקריו ואף הוביל אותם למקומות בהם בוצעו העסקאות.

ינאי הובא היום לבית משפט השלום בנתניה לדיון בהארכת מעצרו. בדיון טען נציג המשטרה כי החקירה נגד ינאי נפתחה בעקבות מעצרם של שני עבריינים שהודו כי רכשו ממנו רימוני הלם. הוא הוסיף כי חקירתו של ינאי עדיין לא הסתיימה ויש לבצע פעולות חקירה נוספות.

סניגורו של ינאי טען בדיון כי מרשו הודה ושיתף פעולה עם המשטרה והוא אינו עבריין אלא הודח על ידי שני עבריינים לבצע את העבירה. הסניגור ביקש לשחררו למעצר בית בבית הוריו.

בהחלטתה קבעה השופטת יעל קלוגמן כי למרות הודאתו של ינאי, יש לבצע פעולות חקירה נוספות המחייבות את המשך מעצרו. השופטת הוסיפה כי אם ינאי ישוחרר יש חשש לשיבוש הליכי חקירה.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דובר צה"ל, תא"ל רון כתרי
דובר צה"ל, תא"ל רון כתרי
צילום דודו פריד
מומלצים