שתף קטע נבחר

מהו פארפל?

שלום רב ותודה על תשומת הלב. יש בידי פארפל של אוסם מה זה? ומה עושים עימו? ואיזו תוספות? אשמח למתכון בתוספת ירקות עישבי תבלין ושמן זית. תודה. קובי, שרון.

y-net עונה:

פארפל ( מבטאים FARFEL) , ביידיש – פתיתים אפויים. מין פסטה יהודית. יש הסבורים כי מקור השם הוא מאיטלקית, FARFALONE, שזו פסטה בצורת פרפרים. הכי טעים: מטגנים בצל קצוץ בשמן או במרגרינה עד שהוא מזהיב, מוסיפים את הפארפל, מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס וממשיכים לבשל לפי ההוראות על גבי האריזה. בסוף צריך להתאפק קצת ולתת לתבשיל לנוח מתחת למכסה הסיר לפחות 10 דקות. מתקבלת עיסה לא יפה, אבל יש לה טעם משגע של ילדות.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים