רדוויז'ן: ההכנסות ללא שינוי; הפסד של 780 אלף ד'
כולל הוצאה חד פעמית של 3 מיליון דולר, שהיתה לחברה בעקבות הפיטורים שביצעה ברבעון, ההפסד הנקי הסתכם ב-3.8 מיליון דולר ברבעון השני השנה
חברת רדוויז'ן רשמה הכנסות 10.4 מיליון דולר ברבעון השני של השנה, כמעט ללא שינוי לעומת הרבעון המקביל אשתקד (10.2 מיליון דולר). כך עולה מהדו"חות הכספיים שפרסמה היום (ב') החברה.
עוד עולה מהדו"חות כי ההפסד התפעולי שרשמה החברה ברבעון הסתכם ב-2 מיליון דולר לעומת הפסד תפעולי של 540 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד.
בשורה התחתונה, לפני הוצאות חד-פעמיות, רשמה החברה הפסד של 780 אלף דולר, או 4סנט למניה, לעומת רווח של 740 אלף דולר ברבעון המקביל, או 4 סנט למניה.
עוד הודיעה החברה כי ברבעון השני רשמה הוצאה חד-פעמית של 3 מיליון דולר כתוצאה מפיטורים של 13% מעובדיה, פיטורים שננקטו כחלק מתוכנית הקטנת ההוצאות התפעוליות של החברה. כולל הוצאה זו רשמה החברה הפסד נקי של 3.8 מיליון דולר, או 20 סנט למניה.
ההכנסות שרשמה החברה בכל המחצית הראשונה של השנה הסתכמו ב-25.3 מיליון דולר, בהשוואה ל-18 מיליון דולר הכנסות במחצית הראשונה של שנת 2000 - גידול של 40%.
ההפסד התפעולי במחצית הראשונה של השנה הגיע ל-1.6 מיליון דולר, לעומת 1.75 מיליון דולר במחצית הראשונה של שנת 2000.