עודד שהם, מנכ"ל ספירהד ישראל, סיים את תפקידו
על אף שמונה לתפקיד לפני מספר חודשים, נאלץ שהם לעזוב; הסיבה: המנכ"ל הקודם אשר ניהל עד עתה את ספירהד-ארה"ב, שב ארצה
עודד שהם, שמונה לתפקיד מנכ"ל ספירהד-ישראל לפני מספר חודשים, סיים את תפקידו. כך נודע ל"ידיעות אחרונות".
שהם, שהשתחרר משירות קבע מיחידת המודיעין של צה"ל, מונה לתפקיד המנכ"ל במקומו של בוקי כרמלי, מייסד החברה, שהפך לכהן כמנכ"ל ספירהד-ארה"ב. שהם סיים את תפקידו בחברה, לאחר שכרמלי נאלץ לחזור ארצה מסיבות אישיות.
לדברי כרמלי, "אין מקום לשני אנשים בסדר גודל כזה, בחברה קטנה כמו שלנו".
ספירהד הוקמה בשנת 1998 והיא עוסקת בתחום אבטחת-המידע. לפני כשנה גייסה החברה 24 מיליון דולר לפי שווי של 100 מיליון דולר. לדברי כרמלי, "לחברה יש מספיק כסף, לפחות עד שנת 2003, גם אם לא תמכור כלל".
ספירהד מעסיקה כ-60 עובדים, מתוכם 10 בארה"ב. לאחרונה פורסם כי החברה פיטרה מספר עובדים. בין בעלי המניות העיקריים בחברה נימנים גולדמן-זאקס, סופטבנק, קומברס, טי.די.אי וטכנורוב.
פורסם לראשונה
כרמלי. חוזר
ארכיון YNET
מומלצים