שתף קטע נבחר

העונה החדשה של "בריזה"

מומחים באולפן, פועלות בעמלן, נוסטלגיה בשחור-לבן ואבי רצון הנרגן. עוד בעונה החדשה: מנחים חדשים ל"המלך הבא", "אללה יוסתור" - רכש מבריטניה וטלנובלה בכיכובו של אבי ביטר. מי צריך יותר?

ערוץ בריזה השיק היום (ראשון) את העונה השניה של שידוריו ב-YES. העונה הנוכחית, שהחלה בסוף השבוע, מתאפיינת בפריים-טיים ישראלי (20:00-23:00) ולשמחתם של רבות - ברוב נשי על המרקע. מאפיין מיוחד נוסף: כל הפקות המקור (מלבד "בטריבונה עם אבי רצון") ישודרו לראשונה בסוף השבוע ובמהלך השבוע יוקרנו בשידור שני. רון כחלילי, מנהל הערוץ, אמר כי בשנה הקרובה, מאוקטובר עד אוקטובר, יושקע בערוץ סכום של כ-10 מיליון דולר. גלית בן שמחון, סמנכ"ל בכיר לשיווק, אמרה כי "בריזה" הוא הערוץ הפופולארי ביותר של YES מלבד ערוצי הסרטים.

 

חדשים

 

"המומחים" היא רצועה יומית (20:30-21:30) בה מייעצים מומחים בתחומים שונים לצופים שמתקשרים לאולפן. רשימת המומחים כוללת את ריטה שוקרון (מיסטיקה), פרופ' רפי קרסו (בריאות), עו"ד אבי ברדוגו (חוק וכסף), אורנה בן דור (ילדים והורים) ואת איריס קול (אהבה).

"הפועלות" (ב', 21:30) היא סדרה דוקומנטרית חדשה בהגשתה של חנה אזולאי-הספרי. בכל שבוע תעקוב התכנית אחרי קבוצת נשים בעלות שכר מינימום. "אנחנו נגיע לנשים הללו לפני הפיטורים, המקרר הריק והצמיג הבוער", אמר רון כחלילי, "אנחנו נצלם את שגרת חייהן ונעסוק בסדר יומן, בנשיות, ילדים, הישרדות וקריירה".

מדי יום שני (22:00), בתום משחק הכדורגל בליגת-העל, יארח אבי רצון מאמנים, עסקנים שחקנים ואוהדים לדיון על תרבות ופוליטיקת הספורט. התכנית, שתיקרא "בטריבונה עם אבי רצון", תועבר בשידור חי.

משבצת נוסטלגית מעניינת תשודר מדי יום ו' (23:30). "כך נראינו" תציג שורת תכניות מיתולוגיות שנרכשו מהערוץ הראשון: "סיבה למסיבה", "סוגרים שבוע", "עוד להיט", "עד פופ", "ממני" ועוד. כחלילי אמר כי בין התכניות שנרכשו נמצאות הופעתה הראשונה של מרגלית צנעני ב"סיבה למסיבה" והודאתו של זוהר ארגוב כי הוא מכור לסמים ב"ממני".

 

ממשיכות

 

"ברז", רצועת המוזיקה היומית (20:00), מצרפת למירי בוהדנה ולגיא מחבוש שני מנחים חדשים: איילה אינגדשט, זמרת ושחקנית עולה ותיקה מאתיופיה ואילנית לוי, מלכת היופי של ישראל. גם "לשפוך את הלב" (ד', 22:00), תכניתו של אבי ביטר, חוזרת לעונה שניה. "הגורל שלי", הפינה הקצרה ששודרה בתכנית בעונתה הראשונה, שודרגה והפכה לדרמה בת תשעה פרקים, בני חצי שעה כל אחד. המיני-טלנובלה החדשה עוסקת בסיפור אהבתו הראשונה והנכזבת של אבי ביטר לשרית היפהפייה.

תכניות נוספות שחוזרות הן "המלך הבא", תכנית הכשרונות הצעירים בהנחייתו של דידי הררי, שהחליף את סמי הורי ונטלי עטיה. עוד חוזרות "במטבח אצל מרגול" (ד', 21:30), "שמש" (ג', 21:30) וזמן שאול" (ה', 22:00), עם העיתונאי שאול ביבי.

 

רכש

 

"אללה יוסטור" הוא תרגום מוצלח לסדרה בריטית, ששודרה לאחרונה ב"בי.בי.סי פריים" ועוסקת במהגרים הודים שחיים בבריטניה (ה', 19:30). רכש נוסף הוא "עשירים ומפורסמים", טלנובלה חדשה בכיכובם של נטלי אוריירו ודיאגו ראמוס (א'-ה', 19:00). "הגפרורים" היא דרמה בת שישה פרקים, המתבססת על ספרו של רוברט סבסטייה, על הישרדותו של אוליבר, יתום בן 11, בפריז של ראשית שנות השלושים (א', 22:00).

סדרות הרכש החוזרות הן "ענקי הזמר הערבי", הופעות של כוכבי הזמר בתרגומו של סמי מיכאל (ו', 24:30) ו"יעלה ויבוא", משבצת מוזיקלית נוסטלגית של גדולי הזמר האירופאי בראשית שנות השישים (ו', 20:30).

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המומחים. ברדוגו רגוע
המומחים. ברדוגו רגוע
אזולאי-הספרי. עם פועלות
אזולאי-הספרי. עם פועלות
הררי. יגלה כשרונות
הררי. יגלה כשרונות
אילנית לוי. תגיש מוזיקה
אילנית לוי. תגיש מוזיקה
מומלצים