שתף קטע נבחר

דוידוף משווקת פוליסת דירקטורים לקיבוצים ומושבים

הפוליסה, דוידוף-משק, מכסה את חבותו האישית של כל בעל תפקיד בקיבוץ או במושב העוסק ביזמות, העלולה לנבוע מכשל בביצוע חובתו הניהולית

דוידוף סוכנות לביטוח וחברת הביטוח מנורה משיקות פוליסת ביטוח חדשה בשם "דוידוף – משק": פוליסת אחריות נושאי משרה ודירקטורים במגזר השיתופי (קיבוצים, מושבים, מפעלים קיבוציים וכדומה) . הפוליסה מכסה את חבותו האישית של חבר קיבוץ, מנהל מפעל, מנהל ענף בקיבוץ או בעל תפקיד העוסק ביזמות העלולה לנבוע מכשל בביצוע חובתו הניהולית.

אלון טאקו, מנהל השיווק והמכירות של דוידוף, ציין כי לאור תהליכי ההפרטה והשינויים באורחות החיים בשנים האחרונות במגזר השיתופי, והעברת האחריות השיתופית מהכלל אל הפרט, חשופים כיום יותר מתמיד מנהלים ונושאי משרה בקיבוצים ובמפעלים הקיבוציים לתביעות משפטיות.

טאקו מסר, כי רדיוס היזמות ועסקי החוץ של הקיבוצים ומפעליהם הולך ומתרחב ובכך מגדיל גם את הסיכונים ועימם את החשיפה האישית לתביעות משפטיות מבית ומחוץ.

עו"ד חגי מירום (לשעבר ח"כ) שסייע בגיבוש הפוליסה, ציין כי רוב הקיבוצים והמושבים עברו לאחרונה להתנהל באמצעות מועצות מנהלים ודירקטורים, כשעל כתפיהם מוטלת יותר מבעבר אחריות משמעותית לגבי החלטותיהם. לפיכך נוצר צורך וביקוש בתנועה ההתיישבותית לפוליסה ייעודית הממוקדת לצורך המיוחד שנוצר וזאת גם בתאגידים שהינם אגודות שיתופיות חקלאיות.

הפוליסה מיועדת גם לתאגידי התנועות הקיבוציות, התק"מ, הקיבוץ הארצי, הקיבוץ הדתי וכן למפעלים אזוריים ולתעשייה הקיבוצית.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רפת בקיבוץ. ביטוח למנהלים
רפת בקיבוץ. ביטוח למנהלים
צילום: לע"מ
מומלצים