שתף קטע נבחר

סופית: "החוליה החלשה" יורדת

ערוץ 10 החליט להפסיק את שידור השעשועון בהגשת פנינה דבורין, לאחר כשנה

עוד תוכנית אחת - ושלום. מגישת תוכנית הטלוויזיה "החוליה החלשה" בערוץ 10, עו"ד פנינה דבורין, תיפרד מהשעשועון בסוף החודש, אחרי שנה של "התעללות" במשתתפים ושימוש חוזר ונשנה בסיסמה המפורסמת של התוכנית: "אתה החוליה החלשה - שלום".

"החוליה החלשה" שודרה בערוץ 10 מיום הקמתו ושרדה את המהפכים המבניים והניהוליים הדרמטיים שהתחוללו בו. אולם כמו בשאר משדרי הערוץ המסחרי החדש, סבלה התוכנית מרייטינג נמוך למדי, שנע בין 2 ל-4 אחוזי צפייה. עם המעבר ללוח משדרים חדש הוחלט בערוץ להוריד את השעשועון מהמסך, במה שמוגדר כ"יציאה לחופשה". גם אם יוחלט בעתיד להחזיר את התוכנית לעונה נוספת, ברור שדבורין סיימה את תפקידה בתוכנית, ואת מקומה תתפוס מנחה אחרת.

הפורמט של התוכנית מתבסס על תוכנית מצליחה מאוד של רשת בי.בי.סי הבריטית, שם פיתחה המגישה אן רובינסון את הסגנון הקשוח והמלחיץ כלפי המתמודדים. בשעשועון התחרו תשעה משתתפים בשאלות יידע כללי, שכבכל סיבוב הם בוחרים אחד מהם כ"חוליה החלשה". אז היתה המגישה שולחת אותו הביתה, בדרך כלל בליווי אמירה עוקצנית על יכולתו הדלה וידיעותיו המצומצמות. רק מתחרה אחד שרד את כל שלבי ההתמודדות וזכה בכל הקופה ובכינוי המחמיא "החוליה החזקה".

עו"ד דבורין, שכיכבה עד לפני שנה רק באולמות המשפט, היתה בחירה מפתיעה לתפקיד המגישה ובלטה מאוד בקולה הצרוד ובטון הדיבור המיוחד שבו פנתה למשתתפים בתוכנית. בערוץ 10 העדיפו אתמול שלא להגיב לידיעה. את תגובתה של פנינה דבורין לא ניתן היה להשיג.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים