שתף קטע נבחר

טלרד רכשה את מדיה-גייט בכ-25 מיליון שקל

לאחר שהושקע בחברה, המפתחת מערכת תאים קוליים מתקדמים ומסרים מאוחדים, יותר מ-40 מיליון דולר

חברת טלרד נטוורקס, שבשליטת קונצרן כור, רכשה את חברת מדיה גייט בתמורה לכ-25 מיליון שקל, כתלות במכירות החברה במהלך 6 השנים הקרובות.

 

מדיה גייט, שנוסדה על ידי דורון הרצליך ואיתמר דרורי בשנת 1996, מפתחת מערכת תאים קוליים מתקדמים ומסרים מאוחדים.

 

בעלי המניות בחברה הם אלרון, קבוצת כלל, ויקטורי מקבוצת אירופה ישראל, קרן הון הסיכון סטאר ואחרים. ההערכה היא שעד כה הושקע בחברה סכום של יותר מ-40 מיליון דולר.

 

בשנת 2000, בזמן פריחת ההיי-טק הישראלי, התפרסם כי קומברס, החברה המובילה בשוק אליו פונה מדיה-גייט, מתעניינת ברכישת מדייה-גייט לפי שווי של כ-300 מיליון דולר.

 

מנכ"ל טלרד, ראובן אבי-טל, ציין כי רכישת נכסיה של חברת מידיה גייט תואמת את האסטרטגיה העסקית של החברה להרחיב את תיק ההשקעות שלה על ידי מיזוגים ורכישות שונות של חברות בתחום התקשורת.

 

מוטי וייסמן, סמנכ"ל בקבוצת טלרד נטוורקס, התמנה בנוסף לתפקידיו בטלרד גם למנכ"ל החברה מטעם טלרד נטוורקס. לדברי וייסמן, מדיה-גייט מפתחת מוצרים המתאימים לטלרד בשוק הטלקום, וכי הוא צופה התפתחות מהירה בתחום המסרים המאוחדים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
טלרד רוכשת את מדיה-גייט
טלרד רוכשת את מדיה-גייט
מומלצים