שתף קטע נבחר

פיינל פור: 'החוק הרוסי' לא תקף על המעודדות

יותר מחודשיים לפני ובמנהלת הליגה כבר מתכננים את אירוע השיא של הכדורסל הישראלי: להקת מעודדות מחו"ל, טורניר כדורסל רחוב וכנס שופטים ומאמנים. חברת "כיוון אחר" רכשה את זכויות הפירסום והמיתוג ביותר מחצי מיליון שק

בשנה האחרונה דנים ומתדיינים במנהלת הליגה בנושא 'החוק הרוסי' והאם הוא טוב ליהודים. כנראה שמה שטוב לשחקנים על מגרשי ליגת העל בכדורסל לא תקף כשמגיעים למעודדות. במנהלת מתכוונים להביא ארצה להקת מעודדות מחו"ל לאירוע השיא של הכדורסל הישראלי - הפיינל פור המדובר. בשנה שעברה הגיעה לישראל להקתה של בי.סי. קייב.

 

ב-29 וב-31 במאי ייארח היכל נוקיה את הפיינל פור, אבל במנהלת מתכוונים לארגן שבוע שלם של חגיגות בנושא אחד משותף - כדורסל ישראלי משובח. השבוע החגיגי מתוכנן לצאת לדרך ב-27 בחודש ויגיע לסיומו בערב הגמר. לקהל מובטחות לא מעט הפתעות ואטרקציות כגון טורניר כדורסל רחוב (אופציה שעדיין נשקלת) ברחבת ההיכל, חלוקת חולצות ופרסים נוספים. בכל הנוגע לצד המקצועי, ייערך כנס שופטים וכנס מאמנים, אוהל מפואר למסיבות העיתונאים ואוהל VIP.

המעודדות של עירוני נהריה מציגות את הגירסה הישראלית (חגי אהרון)

 

כבר עכשיו יכולים במנהלת לסמן וי אחד - מכירת זכויות הפירסום והמיתוג של הפיינל פור לחברת "כיוון אחר תיירות נופש בע"מ", שזכתה במכרז ותשלם 120 אלף דולר (מעל חצי מיליון שקל) תמורת התענוג. הבעלים שי בראון אמר: "השנה קיימת התעניינות עצומה של הציבור לאור התחרות הצמודה בכדורסל, ולאור העובדה כי כל הכרטיסים נחטפו שלושה חודשים לפני תחילת המשחקים". החברה מתמחה בפרסום ואירועים מיוחדים בתחום הספורט, ובשנתיים האחרונות הייתה זכיינית של איגוד הכדורסל.

 

לראייה כי האירוע מושך לא מעט תשומת לב, נחטפו כל הכרטיסים לשני הערבים. במכירה הכללית נמכרו 1,500 כרטיסים, מכבי תל אביב והפועל ירושלים רכשו 4,000 כרטיסים כל אחת ו-1,000 כרטיסים נוספים משוריינים לשתי הקבוצות הנוספות שיעלו לפיינל פור.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מעודדות בי.סי. קייב, יחזרו ארצה?
מעודדות בי.סי. קייב, יחזרו ארצה?
צילום: יועד כהן
מומלצים