רשתות השיווק פירסמו ב-11 מיליון דולר בפסח
נתוני יפעת: הרשתות השקיעו משאבים בפרסום בחודש מרץ למבצעים לקראת החג. שופרסל הובילה את דירוג המפרסמים עם השקעה של 2 מיליון דולר. בדירוג המותגים מובילה פלאפון עם פרסום בולט לפלאפון ספורט. באומן בר מוביל את דירוג משרדי הפרסום
רשתות השיווק הן המפרסמות הגדולות והבולטות ביותר בחודש מרץ, שעמד בסימן פסח. כך עולה מנתוני יפעת בקרת פרסום. הרשתות פירסמו בחודש זה בכ-11 מיליון דולר במחירים ריאלים. הום סנטר, באמצעות אדלר חומסקי & ורשבסקי, היא המפרסמת המובילה בקטגוריה. הרשת שפירסמה ב-1.2 מיליון דולר, עם קמפיין "MY HOME, חדרים מושלמים לקחת הביתה", בהשתתפות אורנה דץ. במקום השני בקטגוריה ממוקם המשביר החדש לצרכן, עם השקעה של מיליון דולר ועם פרסומת " חוגגים פסח - קולקציית הטקסטיל וכלי הבית", באמצעות פוגל OGILVY. במקום השלישי בקטגוריה ממוקמת שופרסל עם פרסום למאות מוצרים ב- 10 שקלים, בהשקעה של 2 מיליון דולר, באמצעות אדלר חומסקי & ורשבסקי.
ענף התקשורת הסלולרית מדורג במקום השני אחרי רשתות השיווק עם השקעה של 5 מיליון דולר במחירים ריאלים. בענף זה מובילה פלאפון עם פרסום בהיקף 1.9 מיליון דולר ופרסום לפלאפון ספורט בהשתתפות יוסי בניון וקמפיין "בפסח הזה כל אחד מקבל הפתעה". פרטנר מדורגת אחרי פלאפון עם 1.6 מיליון דולר ופרסום למכישיר דור 3. סלקום פירסמה בחודש מרץ בהיקף 980 אלף דולר בלבד.
גם ענף הביגוד בלט בפרסום בחודש מרץ, עם קולקציות חדשות שהשיקו חברות האופנה לקראת עונת האביב, והשקעה של 3.6 מיליון דולר. המפרסמת המובילה בקטגוריה היא אופנת גולף, באמצעות גליקמן נטלר סמסונוב, ובמקום השני אופנת הוניגמן עם אביב-קיץ-שחור-לבן, באמצעות גלר נסיס.
המפרסמת הגדולה בחודש מרץ היא רשת שופרסל שפירסמה ב-2.1 מיליון דולר ואחריה מדורגות הרבוע הכחול עם השקעה של 2 מיליון דולר ופלאפון עם השקעה ריאלית של 1.9 מיליון דולר.
פלאפון מובילה את דירוג המותגים המובילים בחודש מרץ ואחריה מדורגת פרטנר עם השקעה של 1.6 מיליון דולר והום סנטר עם 1.2 מיליון.
קמפיין שקם אלקטריק - אנחנו יותר זולים פשוט כי אנחנו יותר גדולים – דורג במקום הראשון בדירוג הקמפיינים עם השקעה של 631 אלף דולר. קמפיין פלאפון - הרגעים הכי גדולים בפלאפון ספורט, דורג במקום השני עם השקעה של 519 אלף דולר. למקום השלישי הגיע קמפיין אורנג' לדור 3.5 - מרחבים חדשים נפתחים – עם השקעה של 468 אלף דולר.
באומן בר ריבנאי הוא המשרד המוביל בחודש מרץ עם הוצאה לפרסום של 8.2 מיליון דולר ופרסום בולט לפלאפון, אייס, סופרפארם, הוט וברק. אדלר חומסקי דורג במקום השני עם הוצאה של 7.7 מיליון דולר, ומקאן אריקסון דורג במקום השלישי עם 7.5 מיליון דולר.