אישום: ניסה לרצוח צעירים שהיכו אותו
בין הנאשם מנתניה לשני צעירים מחדרה התפתח סכסוך על קטנוע. לאחר שהצעיר הוכה על-ידי השניים הוא החליט לנקום. הוא הצטייד באקדח, עקב אחריהם ופתח לעברם באש - אחד מהצעירים נפצע באורח אנוש והשני קל-בינוני
צעיר בן 23 מנתניה הואשם הבוקר (יום ב') בניסיון לרצוח שני צעירים מחדרה, לאחר שבין השלושה התפתח ויכוח על חוב כספי.
מכתב האישום, שהוגש לבית משפט המחוזי בתל-אביב, עולה כי בחודש אוגוסט התפתח ויכוח על רכישת קטנוע בין הנאשם, אלעד כראדי, לבין אלכסנדר אלקון ואלעד בן-חיים מחדרה - הקשורים לפרנוסאה אבוטבול. בעקבות הוויכוח הגיעו אלקון ובן-חיים יחד עם שלושה מחבריה לביתו של כראדי, שם היכו אותו ואיימו עליו.
עוד עולה מכתב האישום, כי לאחר התקרית החליט כראדי לרצוח את אלקון. ב-9 בספטמבר בילו אלקון ובן-חיים בפאב ברחוב הרצל בנתניה. אחד המבלים בפאב יצר קשר עם כראדי והודיע לו כי השניים נמצאים במקום.
כאשר אלקון ובן-חיים יצאו מהפאב, החל כראדי לעקוב אחריהם - בקטנוע עליו רכב יחד עם קרוב משפחתו. במהלך הנסיעה ירה כראדי שמונה כדורים לעבר מכוניתם של השניים. כתוצאה מהירי נפצע אלקון באורח אנוש ובן-חיים נפצע באורח קל-בינוני. למחרת שרף כראדי את בגדיו, החביא את הנשק ומכר את הקטנוע עליו רכב.
החקירה נוהלה על-ידי צוות חקירה מיוחד של היחידה המרכזית של משטרת מרחב שרון. בראש הצוות עמד מפקח זיוון פריידין, שסיפר: "בין שני הנפגעים לבין כראדי היה סכסוך. עוד התברר בחקירה כי ניסיון הרצח הכפול היה מתוכנן היטב והיו מעורבים בו מספר חשודים. בחקירה הודה כראדי בניסיון לרצח. הנאשם פשוט החליט לרצוח את השניים וביצע את המעשה בסגנון משפט שדה, והכל בגלל המכות וההשפלה שספג מהם".