שתף קטע נבחר

קמפיין יפני לפומלית ב-500 אלף דולר

המועצה לשיווק פרי הדר מעלה ביפן קמפיין לפומלית הישראלית. יצוא הפומלית ליפן מהווה 70% מיצוא הפומלית מישראל

המועצה לשיווק פרי הדר תשקיע חצי מיליון דולר בקמפיין פירסומי לפומלית הישראלית ביפן. המועצה שכרה את משרד הפרסום היפני "דנטסו", אחד מחמשת משרדי הפרסום הגדולים ביפן. משרד הפרסום יגבש את אסטרטגית הפרסום ואת חלוקת המדיה.

מסע הפרסום ייפתח בחודש נובמבר, עם תחילת שיווק הפומלית הישראלית ביפן ויכלול שילוט חוצות ומודעות בעיתונות.

הפרסום ישים את הדגש על ערכה התזונתי של הפומלית והתכולה הגבוהה של ויטמינים, סיבים תזונתיים, אשלגן וסידן. מנכ"ל המועצה, מנה דודזון, מסר שיצוא הפומלית ליפן הינו אחד מפלחי השוק המרכזיים של יצוא ההדרים מישראל. הפומלית נמכרת תחת המותג "סוויטי" ואהובה על הצרכנים היפנים.

בעונה הקודמת שיווקה ישראל 17 אלף טון פומלית ליפן בהיקף של 14 מיליון דולר, שהם כ-70% מיצוא הפומלית מישראל. דודזון ציין כי בשנה האחרונה נשחק שער הין בשיעור של 20% לעומת הדולר, נתון שפגע בתמורה למגדלים הישראלים ועלול לפגוע גם בעונה זו.

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים