ריו פרדיננד: "אקח את ההזדמנות בשתי ידיים"
במסיבת עיתונאים מיוחדת לרגל הגעתו ל'אולד-טראפורד' דיבר בלם הרכש החדש של מנצ'סטר יונייטד על כוונותיו לקראת העונה הקרובה. אלכס פרגוסון: "הוא שחקן עם פוטנציאל אדיר, היה קשה להביא אותו לכאן"
מנצ'סטר יונייטד הציגה אחר הצהריים (ב') במסיבת עיתונאים מיוחדת וחגיגית את בלם הרכש החדש שלה, ריו פרדיננד. עסקת העברתו של פרדיננד ל'אולד טראפורד' הושלמה היום, כשהשדים האדומים העבירו ללידס, מועדונו הקודם של פרדיננד, סכום שיא של כ-47 מיליון דולר, שיא כל הזמנים בליגה האנגלית, וההעברה הרביעית בקנה מידה עולמי.
במסיבת העיתונאים אמר פרדיננד, שחקן ההגנה היקר בעולם: "אקח את ההזדמנות הזו בשתי ידיים. קיבלתי את ההחלטה לעבור למנצ'סטר כדי לשפר את היכולת האישית שלי, ולאחר התייעצויות עם חברים ובני משפחה. הקריירה של כדורגלנים היא קצרה באופן יחסי והזדמנויות כאלה לא מתרחשות כל יום, לכן זהו צעד בכיוון הנכון עבורי. מעולם לא חלמתי שאשחק לצד שחקנים כמו חואן סבסטיאן ורון ורוי קין".
מנג'ר היונייטד, אלכס פרגוסון, הרבה להחמיא לרכש החדש והיקר כל כך: "בראש ובראשונה מדובר בשחקן עם פוטנציאל אדיר וזה בכלל לא היה קל להביא אותו לכאן. גם אני וגם הנהלת הקבוצה רצינו להביא אותו לכאן בזכות הכישורים שלו".