גרמניה: באיירן מינכן הפסידה בבוכום
האלופה ממשיכה להתרחק מתוארה לאחר שהפסידה בבוכום 0:1. ורדר ברמן תוכל להגדיל את יתרונה בפיסגה לתשע נקודות אם תנצח את קייזרסלאוטרן ביום ראשון
אלופת גרמניה, באיירן מינכן, הולכת ומתרחקת מהתואר שלה. כפי שהדברים נראים בשלב כה מתקדם של העונה, אחרי שספגה הפסד 0:1 בבוכום במסגרת המחזור ה-20, היא צפויה לאבד את האליפות למוליכת הטבלה ורדר ברמן, שמקדימה אותה בפער שש נקודות. ברמן תוכל להגדיל מחר (א') את יתרונה לתשע נקודות, אם תנצח בביתה את קייזרסלאוטרן מהתחתית.
בוכום - באיירן מינכן 0:1
מאמן באיירן, אוטמר היצפלד, מצוי בלחץ בתקופה האחרונה, נוכח האפשרות שחניכיו יאבדו את האליפות. כשפטר מאדסן הדני כבש את שער היתרון של בוכום בדקה השמינית, הוא נלחץ בוודאי אף יותר. כל שנותר להיצפלד לעשות הוא להורות לחניכיו לתקוף, אולם המארחים היציבים שמרו על שער נקי עד לסיום והבטיחו לעצמם את המקום החמישי בטבלה. באיירן לעומת זאת, תישאר במקום השני, אך כאמור עשויה למצוא עצמה מתרחקת באופן משמעותי מברמן עם השלמת המחזור מחר.
שטוטגרט - בורוסיה מנשנגלאדבאך 1:1
שטוטגרט, שהובילה את הטבלה לאורך רוב שלבי הסיבוב הראשון, לא הצליחה לנצל את הפסדה של באיירן ולעלות למקום השני לאחר שסיימה בתיקו ביתי 1:1 מול בורוסיה מונשנגלאדבאך. זה התחיל מצוין מבחינת המארחים שעלו ליתרון בדקה השישית משער של אימרה זאביץ'. לקראת סיום המחצית הראשונה, הפך המשחק לסוער במיוחד וגבה שני מורחקים. בוריס זיבקוביץ' משטוטגרט בדקה ה-34 ואנריקו גאידה ממנשנגלאדבאך בדקה ה-43. ואצלאב סברקוס הישווה את התוצאה, שש דקות לסיום.
האנובר 96' - באייר לברקוזן 2:2
באייר לברקוזן, שתסמיני הלוזריות שלה חזרו ועלו מאז סיום פגרת החורף, כמעט והפסידה בהאנובר, שכבר הובילה במחצית השניה 0:2 משערים של קלינט מאת'יס בדקה ה-40 וקוסטאס קוסטנטינידיס בדקה ה-48. הפעם הצליחו חניכיו של קלאוס אאוגנת'אלר להתעשת בזמן והישוו את התוצאה עד לסיום משערים של דמיטר ברבאטוב (דקה 65) וז'ואן פראנשה (71).
תוצאות נוספות
פרייבורג - הרטה ברלין 3:2. כבשו לברלין: ארנו פרידריך (24), אנדראס נוינדורף (44) וג'וזפה ריינה (63). לפרייבורג: מיכאל הארטמן (76, עצמי) ולבאן צקיטישווילי (87).
פ.צ. קלן - שאלקה 2:0. כבשו לשאלקה: ניקו ואן קרקהובן (26) ומיכאל דלורה (81).
המבורג - וולפסבורג 0:2. כבשו להמבורג: סרגיי ברבארז (18) וכריסטיאן ראהן (88).
איינטראכט פרנקפורט - האנסה רוסטוק 1:1. כבש לפרנקפורט: כריס (40), לרוסטוק: מגנוס ארווידסון (82).