עסקת דגל בארה"ב ל-Beyond Security הישראלית
החברה, העוסקת באבטחת מידע, משלימה בימים אלה עסקה ראשונה בארה"ב עם תאגיד Reyovac האמריקני בכ-100 אלף דולר
חברת אבטחת המידע ישראלית Beyond Security חתמה בימים אלה על עסקת הבכורה שלה עם התאגיד האמריקני Reyovac. החברה תתקין את מוצריה בסניפי החברה בשיקאגו וגרמניה במסגרת עסקה המוערכת ב-100 אלף דולר.
Beyond Security, שהחלה את פעילותה ב-1998, עם השקתו של פורטל אבטחת המידע SecuriTeam, הודיעה לאחרונה כי בכוונתה לחדור לשוק הצפון-אמריקני באמצעות פתיחת משרד בקליפורניה, משרד מכירות בקנדה והסכם הפצה עם חברת Beyond-ip בשיקגו.
החברה צופה כי כתוצאה מכניסתה לשוק זה, יגיע היקף פעילותה באזור לכ- 3 מיליון דולר בשנתיים הקרובות.
כשלב ראשון חתמה החברה הסכם הפצה עם חברת beyond-ip בשיקגו, חברה המשמשת בפועל כנציגות של Beyond Security באזור המערב-התיכון בארה"ב, והיא זו שביצעה את העסקה עם Rayovac.
אבירם חניק, מנכ"ל Beyond Security: "זוהי עבורנו, סנונית ראשונה בארה"ב. Rayovac היא שם ידוע ותהווה לקוח דגל אשר יעזור לנו לבצע את המכירות הבאות".
הסכם הפצה עם beyond-ip בשיקגו
מומלצים