שתף קטע נבחר

מאסר למנהל ב"מעריב" שהטריד עובדות

בית משפט השלום בתל-אביב גזר 14 חודשי מאסר, מהם 7 בפועל, על חביב שמעוני, מנהל פרסום ושיווק ב"מעריב" שביצע מעשים מגונים והטריד שתי עובדות של העיתון

חביב שמעוני (63), מנהל פרסום ושיווק ב"מעריב" נדון ל-14 חודשי מאסר, 7 מתוכם ירצה בפועל ו-7 על תנאי, לאחר שהורשע בביצוע מעשים מגונים ובהטרדות מיניות של שתי עובדות העיתון.

 

שופט בית משפט השלום בתל-אביב, מרדכי פלד, כתב בגזר הדין ששמעוני לא היסס להציג את עצמו כ"קורבן" לחיזורים ולהטרדות מצד המתלוננות, עד שבסופו של דבר נענה ל"חיזוריהן", "ראוי לחזור ולציין כי אין מדובר בכישלון מינורי וחד-פעמי של הנאשם אלא בהתנהגות נמשכת, פוגעת וכוחנית, כאשר שמעוני חזר ופגע מינית במתלוננות שהיו נתונות לחסדיו. לא ניתן להקל ראש בקורבנות העברות, כאשר הנאשם לא בחל בניצול מעמדו למען סיפוק יצרו".  

 

שמעוני נהג לשלוח ידיים לגופה של אחת המתלוננות. הוא נהג לחבקה מאחור, לגעת לה בחזה ולומר לה שהיא "סקסית ויפה". היא ניסתה לחמוק ממנו, אך הוא התעלם והמשיך במעשיו. באחת הפעמים משך את חולצתה, עד שכמעט הפשיט אותה. היא בתגובה סטרה לו.

 

אירוע נוסף התרחש בדירתו של שמעוני, כאשר חזר עם אחת המתלוננות מפגישה עסקית משותפת ובסיומה גרם לה להגיע לדירתו, שם החל לנגוע בחזה שלה, נישק אותה, התיישב עליה והתחכך בה עד שהגיע לסיפוקו.

 

השופט מרדכי פלד הורה לשמעוני לשלם פיצוי כספי של 15 אלף שקלים למתלוננת אחת ועוד 8,000 שקלים למתלוננת אחרת. גם לאחר הכרעת הדין שניתנה בספטמבר, המשיך שמעוני לעבוד ב"מעריב".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חביב שמעוני. נדון ל - 14 חודשי מאסר.
חביב שמעוני. נדון ל - 14 חודשי מאסר.
צילום: אבי כהן
מומלצים