שתף קטע נבחר

הנסיכה שלפני העדשה

מלאני פרס מתרועעת כבר חודשיים עם צלם האופנה גיא כושי. הוא גם עזר לה לשפץ את הדירה החדשה וסבירות גבוהה שבקרוב הם גם יפגשו גם על סט כלשהו. המדור כבר זומם על בונני

נכון שחיכיתם שמישהו יעשה סטופ לאון-אנד-אוף של הדוגמנית-זמרת מלאני פרס והדוגמן-זמר אנחל בונני?, אז הנה זה קרה. לאתגר חיסול הדרקון נענה צלם האופנה, האביר גיא כושי, וככה התווסדה הקולקציה האחרונה בקטלוג הזוגיות הביצתי.

 

מסתבר שכבר חודשיים, שזה שווה ערך לנצח קטן בתעשייה, פרס וכושי נאהבים ונעימים. כל כך נעימים שהוא גם עזר לה לשפץ את הדירה החדשה שלה, אליה עברה מהדירה הזוגית שלה ושל אנחל. בגלל שבאמת אין יותר מידי מה להגיד, נפשפש קצת בארכיון ונזכיר זוגיות דומה בין צלם אופנה לדוגמנית מובילה, להלן יריב פיין ונטלי עטייה שגם העבירו את היחסים מהריבוע שלפני העדשה לזה שמאחוריה. המדור תמיד האמין ביחסים בתוך התעשייה, כי במקרה הגרוע תמיד אפשר להתייעץ עם דוד פוטושופ.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פרס. סיי צ'יז
פרס. סיי צ'יז
צילום: עידו לביא
מומלצים