שתף קטע נבחר

חשד: גילה שהיצאנית טרנסית ונמלט עם הכסף

יצאנית טרנסג'נדרית התלוננה שנשדדה על-ידי לקוח שנמלט כאשר גילה את זהותה המגדרית. בחקירתו טען שהותקף

תושב נתניה, בן 38, נעצר אמש (יום ד') בחשד לשוד יצאנית. לאחר שגילה כי מדובר באישה טרנסג'נדרית, נמלט מדירתה בתל-אביב מבלי ששילם על שירותי המין שקיבל. נציג המשטרה, רס"מ משה פויסטרו, ביקש מבית המשפט לשחרר את החשוד בערבות.

 

תחילת הפרשה לפני שבעה חודשים, אז פנה תושב נתניה לקבל שירותי מין בתל-אביב. הוא השיג מספר טלפון של שירותי עיסוי, קבע פגישה והגיע לדירה בתל-אביב, שם החל במגע המיני. בשלב מסוים הבין כי מדובר בטרנסג'נדרית, התלבש בחזרה, לקח את כספו וברח מהמקום. 

 

היצאנית לא נשארה חייבת והגישה תלונה על שוד בתחנת משטרת מרחב יפתח. אתמול הצליחו השוטרים לעלות על עקבותיו של החשוד, וערכו עימות בין השניים. במהלך העימות טען החשוד כי הוא זה שהותקף על-ידי היצאנית. הוא אף טען כי היא יותר גבוהה ממנו, ולכן לא ייתכן שתקף אותה.

 

פרקליטתו של החשוד, עורכת הדין ענת קירשנברג מהסנגוריה הציבורית, אמרה היום כי החשוד הגיע לקבל שירותי מין וכשהבין כי מדובר בטרנסג'נדרית, ביקש את כספו בחזרה.

 

בהתייחסה למתלוננת בלשון זכר אמרה קירשנברג כי "הוא לא תקף אותו, הוא פשוט עזב את הדירה. הוא דווקא זה שהותקף על-ידי המתלונן". 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אילוסטרציה
אילוסטרציה
צילום: איי פי
מומלצים