שתף קטע נבחר

אסי בלדוט: "מצאתי בהפועל חיפה בית חם"

הקשר שהגיע מבני יהודה נהנה בכרמל: "יש לי חיבור טוב עם הקהל". טרטצקי צפוי לשוב להרכב מול מכבי נתניה בשבת

לא מעט פעמים העונה ניצחה הפועל חיפה בצורה משכנעת, אך מחזור לאחר מכן באה נפילה בלתי מוסברת ביכולת של הקבוצה. במחזור האחרון חזרו האדומים מהכרמל עם ניצחון חוץ 1:3 במגרש הקשה עירוני קריית שמונה והפעם מקווים שם לשמור על יציבות, עת הקבוצה של ניצן שירזי תארח את מכבי נתניה בשבת.

 

 

מי שהשתלב בקבוצה בצורה טובה הוא הקשר אסי בלדוט, שכבש במשחק האחרון את שער הבכורה שלו בקבוצתו החדשה. בלדוט אמר היום:
"מצאתי בהפועל חיפה בית חם. יש לי חיבור טוב עם הקהל המצוין של הפועל חיפה כמו שהיה לי בבני יהודה. אנחנו צריכים להמשיך במומנטום ולנצח את מכבי נתניה בבית".

 

אימון חיפה במתקן האימונים בקריית חיים התנהל תחת גשם שוטף במיוחד. אל הסגל, וכנראה גם להרכב, ישוב הקפטן אייל טרטצקי, שסיים עונש הרחקה בגלל צבירת כרטיסים צהובים. נראה כי שירזי לא יבצע פרט לכך שינויים בהרכב שהיטיב לשחק בשבוע שעבר.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אסי בלדוט
אסי בלדוט
צילום: חגי אהרון
מומלצים