שתף קטע נבחר

לעבוד בסטייל - משרות מכירה בתחום האופנה

אם אתם מתרגשים מלגלות ראשונים איך נראית הקולקציה של הקיץ, עבודה במכירות בחנויות האופנה תפורה עליכם. תתפלאו, אבל אפשר גם לעשות מזה קריירה. ממוכרים זוטרים ועד מנהלי חנות ומעצבי אופנה - יש משרות בשבילכם

אם אתם מתרגשים מחילופי עונות, רק בגלל הבגדים בחנויות; אם כל מה שקשור לסטייל ואופנה עושה לכם את זה, אז למה שלא תעבדו בתחום?

העובדים בחנויות הבגדים זוכים להיות הראשונים שנוגעים בקולקציה החדשה, לקבל הנחות שוות על הבגדים ולעזור לחבריהם להרכיב את המלתחה הנכונה. גם בחנויות קטנות וייחודיות וגם ברשתות הגדולות הבינלאומיות והמקומיות - תמיד דרושים מוכרים.

 

 

לפעמים התנאים מתאימים לעבודה לתקופה קצובה כמוכרים זוטרים - אך אפשר גם לעשות בזה קריירה; רוב הרשתות הגדולות מציעות "חבילה" אטרקטיבית של מסלול קריירה ואפשרויות קידום, הסעות והכשרות שונות. אספנו עבורכם כמה משרות לדוגמה:

 

• לחנות H&M דרושים יועצי מכירות - עבודה בסביבה טרנדית ודינאמית, עם אפשרויות לקריירה בחברת אופנה בינלאומית המתפתחת בקצב מהיר. לא נדרש ניסיון קודם- המתאימים יעברו הכשרה לתפקיד. דרישות: רצון להשתלב בעבודת צוות ולהביא לידי ביטוי את התשוקה לאופנה. יכולת ביצוע משימות במקביל ועבודה בקצב מהיר ומשתנה. כושר ביטוי מצוין בעברית. שפות נוספות- יתרון. עבודה במשמרות ובסופי שבוע.

 

• דרושים מוכרים לקסטרו - בית האופנה המוביל בישראל מציע חבילת שכר אטרקטיבית במיוחד למתאימים: מסלול קריירה ואפשרויות קידום, קורס מכירה וסטיילינג, עבודה באווירה משפחתית. דרישות התפקיד: חיבור לאופנה וסטיילינג, יתרון לבעלי ניסיון במכירות, תודעת שירות גבוהה, לתושבי נתניה יש הסעה מאורגנת לחנות קסטרו ברעננה (הלוך וחזור).

 

• קבוצת ZARA ישראל מחפשת אנשי מכירה - סביבת עבודה טרנדית ודינאמית עם שכר מתגמל, בונוסים, הנחות, מסיבות, ימי גיבוש, אפשרויות קידום ופיתוח אישי. ההכשרה בשכר מלא, בליווי צוות מוביל. דרישות התפקיד: יוזמה ויכולת עמידה באתגרי מכירות, נכונות לעבודה במשמרות. זמינות ל-6 משמרות בשבוע. זמינות לעבודה בשישי.

 

מנהלי משמרות, מנהלי סניפים וחנויות

אם כבר יש לכם ניסיון במכירות ובניהול עובדים, יש רשתות וחנויות אופנה שמחפשים מנהלי משמרת וירצו שתצליחו לנהל ולהניע צוותי מכירה להגעה ליעדי המכירה של החנות.הנה כמה מההצעות שתמצאו באתר:

 

• לרשת חנויות אופנה דרוש/ה מנהל/ת סניף - שכר גבוה ובונוסים. דרישות: קפדן/ית ויסודי/ית, בעל/ת כושר ארגוני גבוה, תודעת שירות מעולה, ניסיון בניהול צוות עובדים.

 

• השתלבות בצוותי הניהול בחנויות קסטרו - חבילת שכר אטרקטיבית במיוחד למתאימים, מסלול קריירה ואפשרויות קידום. התפקיד כולל ניהול 'יחידת רווח והפסד', גיוס, הכשרה וניהול צוותי מכירה, עמידה באתגרי מכירות, אחריות על חוויית הלקוח, ויז'ואל ומיצוב הסחורה בחנות. דרישות התפקיד: ניסיון מוכח במכירות, חיבור לאופנה וסטיילינג, יתרון לבעלי/ות ניסיון בניהול והנעת צוותים.

 

• לחברת אופנה מובילה דרושים מנהלי חנויות - אם יש בכם/ן את היכולת לעורר השראה, להניע צוות עובדים גדול ולגרום לו לממש את הפוטנציאל שטמון בו –בואו לעבוד איתנו. תיאור התפקיד: ניהול צוות עובדים גדול, מימוש אסטרטגיה והטמעת תהליכים בין לאומיים. דרישות: ניסיון מוכח בניהול צוות עובדים גדול, ניסיון בסביבה קמעונאית– יתרון, גישה יזמית, גמישות ופתיחות, מצוינות בעבודת צוות, תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים.

 

דרושים אנשי מקצוע לתחום האופנה: מעצבים, תדמיתנים, תופרים

גם בצד השני של תעשיית האופנה יש דרישה לעובדים במקצועות שונים: תופרים וגזרנים , מעצבים, תדמיתנים ועוד. הנה כמה משרות מעניינות בתחום:

 

• דרוש/ה תופר/ת - לחברת זיז, חברה המפתחת ומייצרת ציוד לעבודה בגובה וחילוץ דרוש/ה תופר/ת עם מוסר עבודה, בעל/ת ניסיון בסיסי בהפעלת מכונות תפירה. העבודה באזור רעננה, כפר סבא, הרצליה והוד השרון. ניתן לעבוד במשרה מלאה / חלקית.

 

• מעצב/ת אופנה מתחיל/ה - לחברת אופנה בינלאומית הפרוסה במזרח אירופה דרוש/ה דרישות: בוגר/ת שנקר או מוסד אקדמי מוכר אחר, הכרת תוכנות גרפיות, אנגלית ברמת שפת אם, רוסית - יתרון. תנאים טובים למתאים/ה.

 

• דרוש/ה תדמיתן/ית - לפחות 3 שנים בתפקיד דומה בחברת טקסטיל, חשיבה יצירתית לתחום הלבשה לשינה ושעות הפנאי. בעל/ת תקשורת מעולה בעבודת צוות; כפיפות לסמנכ"ל רכש, אנגלית ברמה טובה מאד. התפקיד כולל ביקורים רבעוניים בסין לביקורת ספקים.

 

בהצלחה.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סניף עזריאלי בת"א
סניף עזריאלי בת"א
צילום: תל אביב - אלעד שריג חיפה - יוני רייף
מומלצים