שתף קטע נבחר

אלון גל חושף גוף - וחברה חדשה

חן שילוני, נירו לוי והגרושה, ג'ניפר סנוקל ועוד כמה התקבצו בפארק מים אחד כדי לפתוח את העונה. אבל מי שבלט בין כולם היה הקואוצ'ר אלון גל שהגיע עם החברה החדשה שלו

תניחו את השמן גזר מהידיים וקחו שיעור מאלף באיך עושים את זה בסטייל. סלבריטאים, פליטי ריאלטי ונספחים נוספים הגיעו לתפוס קצת שמש ולהשתכשך במים הרדודים באירוע הפתיחה של פארק המים שפיים בשישי האחרון. בין כולם בלט הקואוצ'ר אלון גל (46) שחשף את החברה החדשה רוני (44), גרושה בעצמה ואמא לשני ילדים, שמתפקדת כיועצת ארגונית.

 

צילום: שוקה כהן
אלון גל בשיעור קואוצ'ינג אישי (צילום: שוקה כהן)

 

בין הטאלנטים שהגיעו לפארק להתפנק על זמן איכות עם ילדיהם: השחקן דביר בנדק שניסה את כל המתקנים יחד עם בתו, נירו לוי שהגיע יחד עם גרושתו לירן גורדון, שני ילדיהם המשותפים ובעלה החדש, הזוג רן שריג ודנה ספקטור, מגיש "חדשות הבידור" ליאון רוזנברג שהתגלה בתור האבא הכי מגניב בסביבה ולא עזב את בתו הקטנה בבריכה, המעושרת ג'ניפר סנוקל ובעלה עופר טלקר שלקחו את כל ילדיהם (חמשת ילדיה של סנוקל ושלושת הילדים של טלקר)ליום כיף, נערת ישראל בר חפר שפינקה אותנו בתמונות ביקיני שלה, פליט הראילטי עמיר גולדברג, חברי "המירוץ למיליון" איציק, שימי ואלירן, וחן שילוני והבעל אלון שהשתתפו בעונה הקודמת של "המירוץ". חם ומגניב.

 

צילום: שוקה כהן
עונת הרחצה החלה. דביר בנדק ברדודים (צילום: שוקה כהן)

 

צילום: שוקה כהן
חן שילוני והילדה (צילום: שוקה כהן)

 

(צילומים: שוקה כהן)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שוקה כהן
מומלצים