שתף קטע נבחר

קייט אפטון: "הישבן שלי לא מקבל מספיק תשומת לב"

הדוגמנית הצטלמה למגזין "ספורט'ס אילוסטרייטד" בביקיני, והתבאסה שלא מתייחסים מספיק לאחוריים שלה, כמו לחלק העליון. אכן, מתסכל. צפו

אחרי תלונות דומות מצידה של סופיה ורגרה: קייט אפטון הצטלמה לגיליון בגדי הים של מגזין "ספורט'ס אילוסטרייטד", בהפקה שנערכה באיי קוק, וכמובן דיברה על הנושא החשוב ביותר מבחינתה - הישבן שלה.

 

הדוגמנית בת ה-21 התבדחה עם צוות הצילום שהביקיני האהוב עליה מהצילומים הוא זה שהראה הכי הרבה ישבן. "אתם יודעים מה", אמרה הבלונדה, "הישבן שלי לא מקבל מספיק תשומת לב, אז אני חושבת שהצילום עם בגד הים הזה יתן לו את תשומת הלב אליו הוא ראוי". אנחנו בטוחים שהוא קיבל מספיק תשומת לב גם לפני, אבל היי, מי שואל אותנו.

 

 

אפטון, שמככבת בלהיט "האישה האחרת", נשאלה על ידי אחד מהצוות למה מקטינים את החלק העליון של בגד הים שלה. "בגלל שזה עוזר לי להיראות 'גדולה' יותר בחלק העליון", ענתה קייט, "משהו שכנראה אני חייבת בו עזרה".

 

צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit
אחת העבודות הקשות. קייט אפטון (צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit)

 

אפטון נהנתה מהצילומים עד כמה שאפשר (אחרי הכל מדובר בעבודה קשה במיוחד), וגם ניסתה לגלח את זקנו של אחד מאנשי הצוות באחת ההפסקות. "זאת הפעם הראשונה שגילחתי מישהו חוץ ממני", חשפה הדוגמנית מידע מסווג, "ואני לא מגלחת את הפנים שלי!". כן. גם יפה וגם מצחיקה. אה, רגע.

 

צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit
על מה אתה מצביע שם? קייט אפטון (צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit)
צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit
אז למה מתמקדים רק בחלק העליון? קייט אפטון (צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit)

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום מסך מתוך יוטיוב // Sports Illustrated Swimsuit
מומלצים