שתף קטע נבחר

מסיבת כיתה

הקרנת הבכורה של סרטם החדש של שירי ארצי ויריב הורוביץ הפכה לפגישת מחזור של החברים מתלמה ילין, ביניהם מיכל ינאי ואסף הראל. שמה ברז למורה: מלכת הכיתה מילי אביטל

כמעט 20 שנה אחרי שסיימו את לימודיהם בבית הספר לאמנויות תלמה ילין, התכנסו באווירת "Fame" בני המחזור של שירי ארצי ובן הזוג דאז יריב הורוביץ בסינמטק תל אביב כדי לצפות בסרטם של השניים, "החברים מהכיתה שלי", שישודר בקרוב ב- yes.

האחים לבית ארצי. יונתן, בן ושירי

מאילת לתל אביב. קליין וארצי

 

הגיעו לפגישת המחזור: אסף הראל, שנחשף בתקופה שעוד היתה לו בלורית, האקסית של הורוביץ מיכל ינאי שזכתה להצקות מצד הילדים בכיתה על השתתפותה בסרט "נשיקה במצ"ח", משפחת ארצי בהרכב מלא כולל אבא שלמה, אמא מילכה, האח בן עם החברה אנדראה שוורץ ויונתן הקטן, בן הזוג יפתח קליין שהגיע בטיסה מאילת, צביקה פיק שהגיע עם דניאלה כדי לפרגן לזו שכתבה את התסריט ל"תמיד אותו חלום", גל אוחובסקי ואיתן פוקס, יחזקאל לזרוב ומיקי קם. מילי אביטל, זו שהייתה מלכת הכיתה ונותרה כזו, תאלץ לראות את הסרט מרחוק.

שני דורות לבית ארצי. שלמה ואמא

תמיד אותו חלום. הפיקים 

ממונע. יחזקאל לזרוב

מועדון האקסים. יריב ומיכל

כבר לא אי זוגי. ארצי ושוורץ

גם הם מהחולמים. אוחובסקי ופוקס 

החברים של שירי. מיכה שטרית ותמי ענבר

יפי הבלורית. הראל והורביץ

 

(צילמה לספר מחזור: ענת מוסברג)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חברות הכי טובות. ארצי וקם
חברות הכי טובות. ארצי וקם
צילום: ענת מוסברג
פגוש את ההורים (של מיכל ינאי)
פגוש את ההורים (של מיכל ינאי)
צילום: ענת מוסברג
מומלצים