שתף קטע נבחר

יומיים לפני רבע הגמר: שביתה בהפועל ר"ג

48 לפני המשחק מול בני יהודה בגביע, החליטו חניכיו של יובל נעים לא להתאמן, במחאה על הסחבת במשכורות. מאוחר יותר הוציאו הודעה: "בלתי אפשרי שכל הנטל ייפול על קוריס"

שחקני הפועל רמת גן החליטו היום (ב') להשבית את אימוני הקבוצה, 48 שעות לפני משחק רבע גמר הגביע מול בני יהודה. השחקנים טוענים כי לא שולמו להם משכורות מזה תקופה ארוכה ומחוסר ברירה הם החליטו לבצע את המהלך.

 

השחקנים הגיעו היום לאצטדיון וינטר ואחרי מספר דקות שבו לבתיהם, כאשר בזמן הזה ניהל מאמן הקבוצה, יובל נעים, משא ומתן בין הבעלים של הקבוצה ירון קוריס לבין השחקנים במטרה להחזירם לאימון. כעבור 30 דקות של נסיונות חוזרים ונשנים, הוחלט לבטל את האימון ולא ברור אם האדומים יקיימו מחר את האימון המסכם לקראת המפגש מול הכתומים.

הפועל ר"ג באימון. נעים: "אני מתעסק רק בצד המקצועי" (צילום: יועד כהן) 

 

בהמשך הערב נפגשו השחקנים במסעדה כדי לדון בסיטואציה המורכבת. הקפטן תמיר בן עמי, הוציא הודעה רשמית בשמם של שחקני הקבוצה ואמר: "הצעד שנעשה היום הוא בסה"כ שאנשים מחוץ למערכת, שהמועדון יקר להם, יבינו שירון קוריס כבר עשה את המקסימום בשביל המועדון וכל הנטל מונח על כתפיו. זה כמעט בלתי אפשרי שנטל כזה עצום ייפול על אדם אחד".

 

עוד נאמר בהודעה: "בסה"כ השחקנים אוהבים ומעריכים את ירון על כל מה שעשה בשבילם. גם אנחנו כמו ירון ויובל נעים, מאמינים ומקווים שהכל ייפתר ובמהרה. אין לנו שום עניין לפגוע לא במועדון ובטח לא בירון שבזכותו המועדון הזה בכלל קיים. הגיע הזמן שגם עיירית רמת גן, שיש לה את הזכות שקבוצה מהעיר שלה משחקת בליגת העל ומגיעה להישגים רבים, תיתן יד ובשעה קשה תעזור למועדון. אנחנו בסה"כ רוצים לחזור ולהתאמן כמה שיותר מהר".

ירון קוריס. הקפטן בן עמי: "אוהבים ומעריכים אותו" (צילום: אורן אהרוני)

 

נעים אמר לאחר המקרה: "אני מתעסק בצד המקצועי והשאלות של התקשורת לא צריכות להיות מופנות אליי. אני מקווה בשביל כולם שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אין פה עניין של הפתעה. חבל שזה המצב לפני המשחק הזה, אבל אני שוב מנסה להתרכז אך ורק בצד המקצועי ומקווה שהשחקנים יחזרו כמה שיותר מהר, אין לי מה להוסיף בנושא".

 

השחקנים היחידים שנותרו במתחם האצטדיון במשך דקות ארוכות והמתינו לתשובה האם חבריהם יחזרו לאימונים הם השוער הצעיר, איתי ארקין,

הקשר הברזילאי, אנדרה קאלדיירה, חזי דילמוני ו-ווה בראון. כמו כן, גם הצוות המקצועי שכלל את המאמן, עוזרו, מאמן השוערים והכושר, יחד עם הצוות הרפואי, נותרו במקום, אך בסופו של דבר גם הם לעזוב לבתיהם.

 

כזכור, רק לפני מספר חודשים מונה עורך הדין שחר בן עמי לטפל בניהול הכספי מול השחקנים בעקבות בעיות כלכליות של הקבוצה שהתפרסמו בתקשורת. בן עמי כבר קיים מספר פגישות עם שחקנים במטרה להסדיר את החובות הכספיים מולם אך כאמור היום כל שחקני הקבוצה החליטו לשבות עד להודעה חדשה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יובל נעים
יובל נעים
צילום: אורן אהרוני
מומלצים