שתף קטע נבחר

ללקק את האצבעות: צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

ראש השנה מתקרב ואתם כבר מחפשים איך לשדרג את המנה העיקרית לחג - השף ברק יחזקאל עם מתכון לצלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

בשיתוף יד מרדכי

 

 

צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

המרכיבים:

צלעות טלה

שמן זית

דבש

מלח

פלפל שחור גרוס

200 גר' פירורי לחם לבנים (או פנקו)

100 גר' פיסטוקים קלויים קלופים

1/2 כפית מיץ לימון

צרור כוסברה או פטרוזיליה ללא גבעולים

חופן עלי נענע

שן שום

וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
(וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

אופן ההכנה:

  1. ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה.
  2. צורבים את הצלעות היטב על מחבת חמה עם מעט שמן זית, מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-8-10 דקות.
  3. להכנת הקראסט: מכניסים את פירורי הלחם, פיסטוקים, שן שום, מיץ לימון, כוסברה/פטרוזיליה, עלי נענע, מלח ופלפל למכל של הבלנדר מוט או מעבד מזון. טוחנים היטב עד ליצירת תערובת גרגירים ירוקה.  
  4. מוציאים מהתנור את הצלעות מברישים בדבש, טובלים בקראסט ומגישים.

   

הכתבה מוגשת בשיתוף יד מרדכי 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול
צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול
וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
מומלצים