נהנים מכל היתרונות, בלי החסרונות

עכשיו זה קל יותר: ליהנות ממאפים מתוקים, בלי החסרונות של הסוכר

תחליף הסוכר החדש של Truvia המבוסס על צמח הסטיביה, הוא מתוק כמו סוכר, מתנהג ונאפה כמו סוכר - בלי הנזקים הגופניים של הסוכר הממכר. כלומר: אפשר להשתמש בו בחופשיות ובלב שקט

מוגש מטעם טרוביה
מוגש מטעם טרוביה
פורסם:
זה חשוב לדעת, אם אתם בעניין של לאפות עם פחות סוכר וקלוריות (ומי לא בעניין?)
כל מי שניסה "להבריא" את העוגה שלו מכיר את הבעיה: צריך להמיר את מידת הסוכר במידות הממתיקים המלאכותיים והטבעיים ומלבד זאת הם לא מתנהגים כסוכר ולכן נדרשים שינויים בזיגוג, בקרמול, בהתפחה ועוד.
אז מדובר בלא פחות ממהפיכה!: ב- Truvia אין צורך לעשות שום שינוי, כי תחליף הסוכר Truvia זהה בהתנהגותו לסוכר הרגיל. כלומר: אנחנו נהנים מכל היתרונות, בלי החסרונות.
הוא עשוי מתמצית עלי סטיביה (גליקוזידים של סטיביול), אריתריטול , שנמצא במגוון פירות וסיבי עולש.
  • מתוק כמו סוכר
  • 1:1 כמו סוכר בכמויות
  • נאפה כמו סוכר
  • הוא מסייע בהקצפת חלבונים
  • הוא משחים
  • הוא מתפיח – העוגות יוצאות גבוהות ומרשימות.
  • הוא שומר על לחות המאפה
  • נותן מענה מלא לחולי סוכרת - מאושר על תו אייל

רואים את ההבדל בעיניים

ועכשיו לחלק הטעים: מתכון לבראוניז נהדר ללא סוכר

מתכון בראוניז שוקולד

פינוק השוקולד העסיסי והמתוק הזה מחזיר אותנו לילדות! והינה המידע למבוגרים: המתכון הזה מכיל 27% פחות קלוריות* ו- 58% פחות סוכר* לעומת הגרסה המקורית. מספיק ל- 16 חתיכות בראוניז.

3 צפייה בגלריה
בראוניז
בראוניז
בראוניז
(TRUVIA)

זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפייה: 40 דקות
מנה: 1 חתיכה של 5*5 ס"מ (40 גר')
קלוריות: 130 קלוריות
*מנת עוגה אחת מכילה כ- 130 קלוריות ו-2 גרם סוכר, לעומת הגרסה המקורית בה מנת עוגה אחת מכילה כ- 180 קלוריות ו- 17 גרם סוכר.
רכיבים
  • 85 גר' שוקולד אפייה ללא סוכר
  • 1⁄4 כוס חמאה ללא מלח
  • 1⁄4 כוס שמן קנולה
  • 2 ביצים**
  • 1⁄2 כוס תחליף סוכר לכל מטרה של TRUVIA
  • 1⁄2 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חלב דל שומן
  • 3⁄4 כוס קמח
  • 1⁄2 כפית אבקת אפייה
**זכרו לשטוף ידיים, סכו"ם, ציוד מטבח ומשטחי עבודה במים חמים עם סבון לפני ואחרי שהם באים במגע עם ביצה לא-מבושלת.

הוראות הכנה
1. סדרו את כל הרכיבים על השולחן וחממו את התנור ל-160 מעלות.
2. הוסיפו שוקולד לאפייה, חמאה ושמן קנולה בקערה גדולה שניתן לחמם במיקרוגל. חממו במיקרוגל למשך 30 שניות, וערבבו. חזרו על הפעולות וערבבו כדי להמיס את השוקולד.
3. הקציפו את הביצים, עם truvia תחליף סוכר לכל מטרה, מלח, תמצית וניל וחלב בקערה נפרדת קטנה.
4. הוסיפו את תערובת הביצים לתוך תערובת השוקולד וערבבו. אין לערבב יותר מידי.
5. סננו את הקמח ואבקת האפייה וערבבו אותם.
6. קפלו את תערובת הקמח לתוך תערובת השוקולד וערבבו קלות. אין לערבב יותר מידי.
7. שפכו את הבלילה לתבנית מרובעת של 20*20 ס"מ.
8. אפו למשך 18 דקות או עד לשלב שבו המשטח הרטוב נעלם. אין לאפות יותר מהנדרש.
9. הסירו מהתנור את התבנית והניחו בצד לקירור למשך 20 דקות לפחות.
10. חתכו את העוגה ל- 16 חתיכות.
11. אחסנו במכל אטום. אבקה של תחליף סוכר לכל מטרה מכילה סיב שורש עולש. מתכון זה מכיל 5 גר' סיבים תזונתיים למנה.

בדיוק לעכשיו: מתכון למאפינס בננה

התעוררו לריח המתוק של מאפין בננה ואגוזים! כל מאפין מכיל 31% פחות קלוריות* ו- 77% פחות סוכר* לעומת הגרסה המקורית. מספיק ל- 12 מאפינס.
*מאפין אחד מכיל כ- 130 קלוריות ו-3 גרם סוכר, לעומת הגרסה המקורית בה מאפין אחד מכיל כ- 190 קלוריות ו- 13 גרם סוכר.

3 צפייה בגלריה
מאפינס בננה
מאפינס בננה
מאפינס בננה
(TRUVIA)

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 25 דקות
מנה: 1 מאפין (52 גר')
קלוריות: 130 קלוריות

רכיבים
מאפינס:
  • 2 בננות גדולות מעוכות
  • 1⁄4 כוס חמאה מומסת
  • 1⁄4 כפית מלח
  • 1⁄2 כפית אבקת אפייה
  • 1⁄2 כפית סודה לאפייה
  • 1 ביצה**
  • 1/4 כוס + 1/8 כוס תחליף סוכר לכל מטרה של TRUVIA
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח
פירורים לתוספת:
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות פתיתי שיבולת שועל
  • 1⁄4 כוס אגוזים
  • 3 כפות חמאה מומסת
  • 1/4 כוס תחליף סוכר לכל מטרה של TRUVIA
**זכרו לשטוף ידיים, סכו"ם, ציוד מטבח ומשטחי עבודה במים חמים עם סבון לפני ואחרי שהם באים במגע עם ביצה לא-מבושלת.

הוראות הכנה
1. חממו את התנור ל- 170 מעלות.
2. כדי להכין את כיסוי הפירורים, ערבבו את הקמח, הקינמון, שיבולת השועל, האגוזים, החמאה המומסת, ותחליף סוכר לכל מטרה בקערה בגודל בינוני. ערבבו את המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד, והניחו את הקערה בצד.
3. להכנת המאפינס, מעכו את הבננות והניחו אותן בקערה נפרדת יחד עם חמאה מומסת, מלח, אבקת אפייה, אבקת סודה לאפייה, ביצה, אבקת הממתיק של truvia תחליף סוכר לכל מטרה, תמצית וניל וקמח. השתמשו במערבל ידני כדי לערבב את החומרים עד לקבלת מרקם סמיך.
4. שפכו לתוך התבנית כפות של בלילת מאפין, והוסיפו את תוספות הפירורים מעל לעיגולי הבלילה.
5. אפו כ- 25 דקות בחום של 170 מעלות.
6. בתיאבון! אחסנו במכל אטום.
אבקת תחליף סוכר לכל מטרה מכילה סיב שורש עולש. מתכון זה מכיל 3 גר' סיבים תזונתיים למנה.

ולקינוח: לאטה וסיידר תפוחים

לאטה עם תבלין פאי דלעת נחשב כמשקה הסתיו הרשמי של ארה"ב כבר שנים רבות. אך מה הוא משקה הסתיו הרשמי של ישראל? משקה לאטה וסיידר תפוחים מופחת-סוכר עשוי להיות המועמד המושלם לחך הישראלי
מנה: 1 כוס
קלוריות: 290
רכיבים
לקצפת פאי דלעת:
  • 1/2 כוס קרם שמנת
  • 2 כפות מממתיק אבקת הסוכר של TRUVIA
  • 1/2 כפית תבלין פאי דלעת ועוד קצת לקישוט
בשביל הלאטה:
  • 1 שוט אספרסו (4 כפות)
  • 1/2 כוס סיידר תפוחים
  • 1/2 כף מהתחליף סוכר חום של TRUVIA
  • 1/2 כוס חלב חם
הוראות הכנה
1. לקצפת ערבבו בקערה בינונית קרם, ממתיק אבקת הסוכר של טרוביה ותבלין פאי דלעת.
2. הקציפו את הקרם עד ליצירת גושים סמיכים, כ- 4 דקות. העבירו לשקית זילוף לקירור עד שהלאטה מוכן.
3. ללאטה, בשלו בסיר קטן על אש בינונית אספרסו, סיידר תפוחים ותחליף סוכר חום של טרוביה
4. ערבבו מידי פעם שהתחליף סוכר חום נמס ומהקפה עולים אדים, אך לפני הגעה לרתיחה, כ- 2-3 דקות.
5. שפכו את תערובת הקפה לספל והוסיפו את קצפת הדלעת. תהנו!

למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button