סחלב שיבולת שועל

קבלו את המשקה האהוב לחורף, בגרסה הבריאה: סחלב שיבולת שועל חמים וטעים

את העמילן החלפנו בקמח שיבולת שועל, את החלב במשקה סויה או חלב שקדים, ובמקום הסוכר השתמשנו בתחליף סוכר חום של טרוביה, שבזכותו חסכנו כפית סוכר שלמה לכל מנה!

מוגש מטעם טרוביה
מוגש מטעם טרוביה
פורסם:

2 צפייה בגלריה
סחלב שיבולת שועל
סחלב שיבולת שועל
סחלב שיבולת שועל
(צילום: בועז לביא, סגנון: נועה קנריק)

המרכיבים לכוס משקה:
  • 1 כוס חלב שקדים או קוקוס או סויה
  • 2 כפות קמח שיבולת שועל
  • 1 כפית תחליף סוכר חום טרוביה
  • 2-1 כפות מי ורדים
  • 1/2 כפית קינמון או 1 כפית קוקוס טחון
  • 1 כף פיסטוקים או אגוזים או שקדים, קצוצים
ההכנה:
1. מחממים בסיר חלב שקדים או קוקוס או סויה.
2. מוסיפים קמח שיבולת שועל ומערבבים למרקם חלק.
3. מוסיפים תחליף סוכר ומי ורדים ומערבבים.
4. יוצקים לספל, מפזרים מעל קינמון או קוקוס טחון ופיסטוקים או אגוזים או שקדים ומגישים חם.

למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button