סופגניות אשל לחנוכה

טעם של פעם: סופגניות אשל טעימות וקריספיות לחנוכה

כשהן יוצאת מהטיגון חמות וקריספיות, אי אפשר לעמוד בפניהן. הבלוגרית שירי עמית מדגימה איך מכינים את הסופגניות עם תחליף הסוכר לכל מטרה של טרוביה, וחוסכים 4 כפיות סוכר לכל המתכון!

מוגש מטעם טרוביה
מוגש מטעם טרוביה
פורסם:


2 צפייה בגלריה
סופגניות אשל לחנוכה
סופגניות אשל לחנוכה
סופגניות אשל לחנוכה
(צילום: בועז לביא, סגנון: נועה קנריק)

המרכיבים לכ־20 יחידות:
  • 1 חבילה קמח תופח (350 גרם)
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי לבן או שמנת חמוצה
  • 2 כפות תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה
  • קורט מלח
לטיגון:
  • שמן קנולה לטיגון עמוק
למילוי (אם רוצים):
  • ריבה שאוהבים
לקישוט:
  • תחליף אבקת סוכר טרוביה
ההכנה:
1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים לבלילה אחידה.
2. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
3. בעזרת כף יוצקים מהבלילה לסיר סופגניות קטנות ומטגנים על להבה נמוכה משני הצדדים עד להזהבה. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהסיר אל נייר האפייה.
4. ממלאים בריבה שאוהבים (אם רוצים) ומפזרים מעל תחליף אבקת סוכר. מגישים חם.

למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button