שתף קטע נבחר

בינו גבסו מציג: חריימה דלוקס

ארוחה טריפולטאית אמיתית כוללת תמיד חריימה חריף ומתובל באהבה. בינו גבסו - דוקטור שקשוקה בשבילכם - מגיע לשוק ומראה צעד אחר צעד איך מכינים חריימה כמו שצריך

 

 

עוד בערוץ האוכל:

 

חריימה דלוקס

מתכון של בינו גבסו (ד"ר שקשוקה)

 

המרכיבים ל-3-6 סועדים:

6 פרוסות דג ים - בורי, אינטיאס או לוקוס

1/2 כוס שמן קנולה

1 כוס מים

10 שן שום כתושה

1.5 כף רסק עגבניות

1.5 כף פפריקה חריפה

1/2 כף כמון

1/2 כף קימל טחון

1 כיכר לחם

 

חריימה (צילום: לאה גולדה הולטרמן) (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
חריימה(צילום: לאה גולדה הולטרמן)
 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן בסיר שטוח ומוסיפים שום, פפריקה, רסק ומים. מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את שאר התבלינים עם מים.
  2. מסדרים את הדגים בסיר ומבשלים 15 דקות על להבה בינונית.
  3. הגשה: מגישים על צלחת הגשה פרוסת דג עם רוטב לצד לחם.

 


פורסם לראשונה 10/06/2013 12:21

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים