שתף קטע נבחר

נחמן שי: "לא ניכנע לסחטנות של אנשי עסקים פרטיים"

אחרי שנקבע כי משחקה של ישראל בבוסניה לא ישודר בשיטת "שלם וצפה", נותרה האפשרות של שידור בערוץ הראשון או השני. נכון לעכשיו, ההצעות של שני הערוצים רחוקות מדרישתו של גלעדי ואף צד אינו מוכן להתפשר

לאחר משיכתו של אביב גלעדי את העתירה שהגיש לבג"ץ, במטרה שזה יאפשר לו את שידור משחקה של ישראל נגד בוסניה בשיטת "שלם וצפה", נותר לאוהדי הכדורגל בארץ להמתין ולקוות שאחד מערוצי הטלוויזיה ירכוש את זכויות השידור.

ל-ynet נודע כי הנהלת הערוץ הראשון הגישה כבר לפני מספר ימים לגלעדי, המחזיק בזכויות השידור של המשחק, הצעה בסכום של 220 אלף דולר, אולם נתקלה בסירוב מצידו.

יו"ר רשות השידור, נחמן שי, אמר: "הגשנו הצעה לאביב גלעדי לגבי רכישת השידור. מעבר לזה אנחנו לא מתכוונים להציע כלום. לא נכנע לסחטנות של אנשי עסקים פרטיים. מדובר בכסף ציבורי של אנשים ולכן אנחנו לא יכולים להציע סכום גבוה יותר מזה שנקבנו בו. אני מקווה כי בסופו של דבר כולם יתעשתו והמשחק ישודר בערוץ 1".

מוני ברוש, דובר חברת טלעד, זכיינית ערוץ 2, המחזיקה בשידורי יום שבת, אמר: "אנחנו מאד מעוניינים לשדר את המשחק. הצענו לגלעדי כ-175 אלף דולר תמורת זכויות השידור אולם הוא סירב".

מקור בכיר בטלעד מסר ל-ynet כי בחברה יהיו מוכנים לשלם לגלעדי סכום גבוה במעט מ-200 אלף דולר על מנת לזכות בזכויות השידור, אולם הצעה כזו טרם הוגשה.

כפי שהדברים נראים נכון לעכשיו, תחזור המדינה ביום שבת לימי הרדיו, ואת השערים, במקרה הטוב, ניתן יהיה לראות בחדשות, ביום שאחרי.

ממשרדו של אביב גלעדי נמסר: "כגע אין תגובה לגבי ההצעות שנתקבלו או לגבי הסכומים עליהם דובר. נכון לעכשיו הזכויות עדיין שייכות לחברת 'גלעדי הפקות'".

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נחמן שי. מסרב להיכנע
נחמן שי. מסרב להיכנע
צילום: גלי תיבון
אביב גלעדי. עומד בדרישתו
אביב גלעדי. עומד בדרישתו
ורדי כהנא
מומלצים