שתף קטע נבחר

אברג'יל הושעה. לא יישחק בדרבי

בילה בפאב עד שעה מאוחרת וסיפר אחר כך שהוא חולה. בעקבות התנהגותו נקנס גם החלוץ ב-5000 דולר. לויט הצעיר ייפתח במקומו בהרכב

חלוץ מכבי פתח תקווה, יניב אברג'יל, הושעה עד להודעה חדשה ע"י מאמן הקבוצה אלי אוחנה וייקנס גם ב-5000 דולר. לטענת אנשי מכבי פ"ת, בילה אברג'יל ביום רביעי עד השעה 4:00 לפנות בפאב תל אביבי ואחר כך הודיע שהוא חולה ולא הגיע לאימון הקבוצה ביום חמישי. אברג'יל: "אין תגובה".

יומיים לאחר הבילוי המדובר של אברג'יל נודע לאחד מאנשי המערכת בפ"ת כי השחקן אכן בילה בליל רביעי והוא דיווח על כך לאיציק לוזון שבדק את הנושא ולאחר שהידיעה אושרה ע"י חבר להקה שהופיעה בפאב בו שהה אברג'יל הועבר המידע למאמן אלי אוחנה. בתגובה הושעה אברג'יל מאימון מכבי פ"ת שנערך אתמול, נשלח לשיחה עם אוחנה בה קיבל את ההודעה לפיה הוא מושעה לאלתר עד לאחר הדרבי שייערך ביום שני נגד הפועל פ"ת.

 

לויט במקום אברג'יל

 

את מקומו של אברג'יל בהרכב יתפוס אלכס לויט, חלוץ הנבחרת האולימפית, בהופעת בכורה בהרכב. אסי משיח הצעיר ימשיך לקבל קרדיט וישחק בקישור במקומו של אופיר קופל המורחק.

אתמול אמר אוחנה את הדברים הבאים באימון: "אני רוצה לראות אתכם מחייכים צוחקים ונהנים מכדורגל". אחד השחקנים הבכירים בקבוצה: "למרות ההפסדים האווירה בקבוצה בהחלט טובה. אלי דווקא לא קשוח איתנו ומביא את השקט שאנחנו צריכים כרגע".

במכבי פ"ת ממשיכים לחפש קשר, ככל הנראה זר. אופציית מנור חסן תקועה בשלב זה.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בילה והושעה. אברג`יל
בילה והושעה. אברג`יל
ארכיון ידיעות אחרונות
מומלצים