שתף קטע נבחר

טרנד באיזור התעשייה

"סוהו", דווח לי, הוא הטרנדי ביותר בעיר, הדבר האמיתי, משכנם של הסלבריטיז המקומיים. טרנד? סלבריטיז? בראשון?? וזו רק הצגה יומית. אומרים שבערב, ובעיקר בסוף שבוע, מתחולל כאן האקשן האמיתי; אח, איזו ארץ מטורפת

היה זה גיס (מיל.), המכונה גם גיס חמישי, סוכני החשאי באיזור השפלה, שחשף באוזניי את דבר קיומו של "סוהו", בר שהוא הרבה יותר מסושי בר, באיזור התעשייה הישן בראשון לציון. המתחם כולו הוא חתיכת קטע, שטח אפרפר שמתנער מאבקו, והופך, בעיקר בשעות הלילה, לארץ בילויים אחרת, סוערת. "סוהו", דיווח לי גיס (מיל.), הוא הטרנדי ביותר בעיר, הדבר האמיתי, משכנם של הסלבריטיז המקומיים. טרנד? סלבריטיז? בראשון?? ובכן, כן כן.

 

חוליית החיסול ע"ש אוכל הכל די נפעמה עם כניסתה לסוהו. "ואללה לונדון", מלמל אחד מחברי החוליה עת חלפה על פני ספות העור הלבנות, בדרך לחלל המרכזי, המעוצב, המואר, עם הבר, האקוואריום (היי, דגים כחולים-צהובים!) וכל הדאווין.

 

אם כבר עיצוב סקסי, הסוהו מאוייש בקולקציית מלצריות הנעות על הסקאלה שבין נאות למפילות. חזות המקום כחזות נערותיו: חטובה, אופנתית, צעירה ומעוררת תיאבון. בתנאים כאלה, קל להתנפל על התפריט.

 

והתפריט בנוי לאוכלי הכל. יש בו אוריינטציה אוריינטלית - בעיקר אסיאתית - אבל גם כריכים, סלטים ושאר מנות קוסמופוליטיות. בצהריים יש תפריט עסקיות, המציע מגוון ארוחות (ראשונה, עיקרית, משקה קל וקפה) ב-43-79 שקל. התפריט הרגיל מתמחר ראשונות, סלטים, כריכים ואטריות סביב 40 השקלים, ואילו דגים, פירות ים ובשרים באזור ה-60-80.

 

על שולחננו הצטיינו דווקא הראשונות, מה שאומר שאפשר גם לבוא ולתת כאן רק בקטנות (למרות שכל המנות גדולות). הגיוזה - כיסוני בצק יפניים במילוי חזה עוף, ברוטב טריאקי - היו הטובים שאכלנו בארץ, בעיקר בזכות המעטפת והרוטב. פטה כבד עוף נעלם ביעף בפיו של חבר החוליה, והוגדר טעים מאד, טרי מאד, ומשתלב מאד ברצועות הג'בטה החמימה וברוטב השזיפים המעניין. מרק ירקות עשיר הוגש בקערה יפה עם מכסה, כמו סצינה בסרט יפאני - ונשאב מתוכה בתאווה ע"י החברה האחר בחוליה, כמו סצינה ב"המסעדה הגדולה".

 

הגענו לעיקריות. קומבינציית ספייסי סושי (59 שקל בעסקית) הכילה אינסייד-אאוטסייד (אצה חבוקה בין אורז לדג ו/או ירקות) של סלמון וירקות ושל טונה וירקות וניגירי סלמון וטונה. סושי טעים, אבל כבר אכלנו מופלאים ממנו. צ'ילי פפר נודלס (49 בעסקית) הסעירו נתחים של חזה אווז, עוף ובקר בים של איטריות ביצים וברוטב באמת חריף. מי שאוהב את הלהט, כמוני, יאהב את המנה. ושתי מנות עופיות היו שם: יקיטורי (שלושה שפודי פרגית על גריל ברוטב טריאקי, 49 שקל בעסקית) ופילה פרגית על מצע בטטות ברוטב דבש, טימין ויין לבן (53 בעסקית). הפילה היה נחמד, היקיטורי מאוד מאוד נחמד. הפרחים לרוטב המנצח שלו.

 

לקינוח, צירפנו פירמידת קרם ברולה בננות ברוטב קרמל (36 שקל), ובקלות רבה חירבנו ובלענו אותה. מנה בסדר, נורא מתוקה, נופלת מהגרסה המעולה של "ג'ירף".

 

מסביב הכל תיקתק, הכל דפק, הכל שקק. וזו רק הצגה יומית. אומרים שבערב, ובעיקר בסוף שבוע, מתחולל כאן האקשן האמיתי. סוהו של ממש באזור התעשייה הישן של ראשון. אח, איזו ארץ מטורפת.

 

"סוהו", רחוב משה בקר 15, א.ת ישן ראשון לציון. טל. 03-9658395

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
התפריט בנוי לאוכלי הכל. יש בו אוריינטציה אוריינטלית
התפריט בנוי לאוכלי הכל. יש בו אוריינטציה אוריינטלית
צילום: שלום בר-טל
מומלצים