שתף קטע נבחר

מקבץ ארועים לחג האהבה

למרות שיש לנו חג אהבה משלנו, יש מי שחוגגים גם את ולנטיינ'ס - חג האוהבים העולמי. אז הנה יש לנו עוד סיבה טובה לפתוח ארנקים. ענבל קליין במקבץ במסעדות שמציעות תפריטים מיוחדים לחג

רק הלך הקדוש סילבסטר וכבר מגיע הקדוש ולנטיין שהוא הקדוש המגן על האוהבים הצעירים. ולנטיין הקדוש היה כומר, שבניגוד לחוקי הכנסייה, המשיך להשיא בסתר זוגות אוהבים צעירים והפך לפטרון ולסמל לאהבה טהורה, עוד הרבה לפני שהמציאו את הדובונים הוורודים והבלונים המצועצעים.

 

ב- 14 בפברואר חוגגים בכל העולם את יום האהבה, הלא הוא יום מותו של הקדוש, עם תועפות של ורדים, שוקולדים ומלאכונים קטנים ושמנמנים. וגם אצלנו, אם יש סיבה למסיבה המסעדנים והיחצ"נים ממהרים להשיק תפריטים חגיגיים והכריז על ארוחות מיוחדות. הנה רק חלק ממבול הארוחות המיוחדות שיתקיימו ביום שני הקרוב:

 

Ocean (אושן) - בר פירות ים

האטרקציה: ארוחת פירות ים זוגית מלאת אפרודיזיאק מהטבע.

בתפריט: 2 כוסות שמפניה עם תותים טריים לפתיחה. לראשונות, בחירה

המבורגר לב לה סנטרל

חופשית מתוך התפריט. לדוגמא: מולים שחורים צלויים עם גבינת רוקפור, מרק סרטנים כחולים או מרק עשיר עם פירות ים ונתחי דג לוקוס או שיפודי שרימפס קייג'ון. מנת ביניים: סורבה אשכוליות קמפרי או קסיס.לעיקרית תוגש פלטה זוגית ועשירה של מבחר פירות-ים. וקינוח זוגי.

המחיר: 299 שקלים לזוג.

  • Ocean(אושן)-בר פירות ים משכית 30 הרצליה פיתוח. 09-9511219(לא כשר).

 

ברקרולה ביסטרו-בר

האטרקציה: אהובתי, הבאתי לך ברווז.

בתפריט: מנה זוגית מיוחדת ליום האהבה: "דואט ברווז לאוהבים", וריאציות שונות על ברווז שלם. המחיר: 130 ₪ (לזוג). בנוסף יציעו בברקרולה קוקטייל "שיקוי אהבה" (25 ₪ לכוס) שמרכיביו סודיים ואפילו לנו לא הסכימו לגלות.

  • ברקרולה ביסטרו בר: רחוב עתיר ידע 13, א.ת. החדש כפר סבא. 09-7669606. (לא כשר).

 

חירו – טאפס בר ספרדי

האטרקציה: "ערב של דואטים" טפאסים זוגיים לאוהבים.

בתפריט: רביולי אבוקדו במילוי פלפלים קלויים וזעתר טרי + רביולי פלפל במילוי אגוזים ומנגו, סביצ'ה מוסר עם שחלות חצילים + פטריות פורטבלו צלויה עטופות קראסט סלמון, פלפל פעמון במילוי טרטר פלמידה לבנה, ברוטב קארי + קבב טונה ברוטב ביצי סלמון ועירית, מרק ארטישוק ירושלמי עם פול ירוק + קוביות בטטה פיקנטיות, כבד אווז צלוי על מצע סלט שורש פטרוזיליה + פלאפל כבד עוף עם ריבת בצל, פילה עגל עם צ'יפס בצל, בטטות ברוטב יין + אסקלופ אנטרקוט עם פרגית ואספרגוס, ברוטב פלפלים ירוקים ואדומים. בין המנות יוגשו סנגריה, קוקטיילים חמים וקפואים ויין הבית. הערב יילווה במוסיקה ספרדית "אותנטית".

מחיר: 130 ₪ לסועד.

  • חירו - טאפס בר ספרדי: רח' הכרמל 18 פינת מדרחוב ירושלים, כפר סבא. 09-7663813 (כשר).

 

מלון הרודס ויטליס ומסעדת "לורנס"

האטרקציה: "ירח דבש מלכותי לאלפיון העליון".

אז מה אם אתם מרוויחים שכר מינימום? פעם בחיים גם אתן יכולים להוציא את כל המשכורת על בילוי בסגנון "העשירים והמפורסמים..."

בתפריט: ארוחת טעימות רומנטית במסעדת "לורנס" (במקביל לתפריט הרגיל) שהרכיב שף רונן דברת בלוך: קרם ארטישוק ירושלמי, פרוסות לוקוס בקרמל חצילים וקונפי כרישה, סלט ארטישוק וגבינת פקורינו, סורבה תפוח ירוק, פילה דג ים ופירה שורשים עם סלקים צלויים, וופל פולי ולרונה ומרקיז מנז'רי.

סושי לבבות יוקו אונו

בהמשך, תוכלו להתרווח באחד מחדרי המלון ולהירגע בעזרת עיסוי מלכותי זוגי על גג הויטאליס לאור הירח ושימוש חופשי במתקני ספא ויטליס. במהלך השהות תוכלו ליהנות מכניסה לטרקלין "לורנס" בהרודס ויטאליס שבו מוגש כיבוד קל ושתייה במשך כל היום, ולמחרת להתפנק בארוחת בוקר פרטית בחדר.

מחיר: 1,050 שקל ללילה, למינימום 3 לילות באמצע השבוע.

  • ארמון הרודס ויטאליס: 08-6380000(כשר).

 

מיכאלי מטבח כפרי

האטרקציה: "קן לאוהבים" תפריט מיוחד ופתיחה חד פעמית באמצע השבוע

בתפריט: אורגיה של חסות ועלעלים (כלומר סלט); דג-ים על קטיפה אדומה, קונפי אווז מאוהב, קדירת בקר משכרת, פואה- גרה לוהט, וקינוח זוגי "שיצית בכם את התשוקה".

מחיר: 175 ₪ לסועד כולל כוס יין.

יש להזמין מקומות מראש.

  • מיכאלי – מטבח כפרי, הפרחים 4 מושב רשפון. 09-9518418. (לא כשר).

 

פסטה מיאה

האטרקציה: רומנטיקה איטלקית וגם פסטה בצורת אברי מין גבריים (!).

בתפריט: בסניף וילסון תוגש פסטה קצטי (פסטה בצורה של איבר מין גברי) ברוטב שמנת, עוף ומרסלה (54 ₪). לפני הפסטה, "לחימום הקנה" תוגש פוקצ'ה אלה פקורינה, עם גבינת פקורינו ועשבי תיבול (25 ש"ח) ולקינוח קרם מסקרפונה עם תותים (25 ש"ח).

בסניף רמת החייל הולכים על שמרנות ורומנטיקה: סלט לבבות חסה ערבית ברוטב קיסר (26 ש"ח) סלט ירקות חורף וגבינת פקורינו (32 ש"ח) פוקצ'ה עם חציל חרוך ומיורן (25 ש"ח) וקינוח זוגי המורכב ממנה של לב שוקולד לבן ותותים, פונדנט שוקולד ומאפה פילו ואגסים (44 ₪)

  • פסטה מיאה תל אביב: וילסון 10, 03-5610189. פסטה מיאה צפון תל אביב: הברזל 34, רמת החייל 03-6499346. (לא כשר).

 

קלודין

האטרקציה: הציעו נישואין עוד השנה וקבלו ארוחה חינם בשנה הבאה!

מי שיציע (או תציע!) נישואין במסעדה בוולנטיינ'ס דיי, יזכה (או תזכה) בארוחה זוגית על חשבון הבית בחג האהבה שיחול בשנה הבאה. אבל יש קאץ': בשנה הבאה תאלצו להביא אתכם זוג נוסף (שישלם, אלא מה?). בנוסף מוצעת לחוגגים ארוחה זוגית רומנית בת 5 מנות מיוחדות

בתפריט: אפריטיף: שמפניה, מתאבנים ומרק צח עם פחזניות מיניאטוריות. ראשונות לבחירה: סטרטצ'י. פלטת דגי ים אפויים עם שיני שום שלמות ועשבי תיבול. ביניים: סורבה פרי האהבה ופירות יער. עיקרית לבחירה: ביף וולינגטון בציר עגל, יין אדום ופטריות שיטאקי, פילה לוקוס בציר של עצמו ותרד מאודה. קינוח: צלחת טעימות של קינוחי הבית, קפה/ תה.

מחיר: 169 שקל לסועד.

  • "קלודין" בית השחף, מוהליבר 2 אזור התעשייה יהוד. 03-6320692. (כשר).

 

Black בר בורגר

האטרקציה: ארוחת המבורגרים זוגית ובירה הביתה

בתפריט: 2 מנות המבורגר "טוויגי" בתוספת צ'יפס וסלט, קוקטייל פרי האהבה בשני קשים ולקינוח "לב אוהב", עוגת שוקולד חמה בצורת לב. בנוסף כל זוג החולק במנת אוהבים יקבל במתנה שני בקבוקי Hoegaarden הפרי האסור, להמשיך את החגיגה בבית.

מחיר: 119 ₪ לזוג.

  • Black – Bar n' Burger, רח' המדע 6 פארק המדע, רחובות. 08-9361230. (לא כשר).

 

RIVER NOODLE BAR

האטרקציה: ארוחה זוגית וחולצה מתנה.

בתפריט: פלטת סושי זוגית, מנה זוגית של "אש ולהבה" (אטריות מוקפצות עם בקר צלוי, פרגיות, כרוב, גזר ובצל... הכל אדום ולוהט!) וקינוח לבחירה: מוס פסיפלורה על תותים טריים או מוס חלווה עם אגסים ביין. וגם 2 כוסות שמפנייה מבעבעת.

מחיר: 130 ₪ לזוג.

והפתעה: כל זוג שיזמין את ארוחת האוהבים המיוחדת יקבל סט חולצות, לגבר ולאישה, במתנה.

  • RIVER NOODLE BAR – רחובות: פארק המדע, רחוב המדע 6. 08-9462652. רמת גן: מגדל שער העיר, ז'בוטינסקי 7. 03-6114033. ראשון לציון: מתחם קניון הזהב, סחרוף 26. 03-9528844 (לא כשר).

 

פורטונה דל מר

האטרקציה: ארוחה והפלגה. אחרי הארוחה אפשר להתנודד על הגלים ולבדוק את עמידות הקיבה.

בהתאם לתנאי מזג האוויר, אפשר יהיה לבחור לפתוח או לקנח את הארוחה בשייט על היאכטה בלווית בקבוק יין .

בתפריט: לפתיחה: כוס שמפנייה רונדל או קיר רויאל, בליני וקוויאר.מנה ראשונה לבחירה: סלט פאק-צ'וי ירוק מנוקד בשמן שומשום ושמן צ'ילי או מחית חצילים אלוהית על פוקצ'ת תנור לבנים מנה עיקרית לבחירה: מולים בביסק פירות ים או מניפת חזה עוף ממולא פטריות יער בשני סוגי רטבים וזעפרן קינוח:

קציפת פסיפלורה בוודקה ושמפנייה או פנקוטה פירות יער שתייה חמה.

הזמנות יתקבלו עד יום ראשון, ה- 13 בפברואר.

מחיר: 300 ש"ח ארוחה לזוג. תוספת של 100 ש"ח להפלגה.

  • פורטונה דל מר במרינה בתל אביב. 03-5236730 (לא כשר).

 

מסעדת 2C

האטרקציה: שבוע שלם של חגיגות ונשף ריקודים "מהאגדות".

חגיגות הוולנטיין דיי במסעדת 2C יחלו ב-10 בפברואר ויימשכו לאורך כל השבוע עד ל-17 בפברואר. ב-13-14 בפברואר יתקיים נשף ריקודים רומנטיים, לצלילי להקה חיה. בנוסף, השף מייקל רנטיסי מציע תפריט מיוחד עם מאכלים "מעוררי תאווה".

בתפריט: מנת פתיחה, מרק עדשים שחורים וטרטר פילה בקר, מנות ראשונות לבחירה: קרפצו' שרימפס בלק טייגר וקוויאר שחור מתובל בשמן כמהין וטרטר תותים טריים, ריזוטו קונפי שוק מולרד, טונה אדומה מצופה שומשומים צרובה על פלנצ'ה מוגש על מצע פירה אפונה ונענע ורוטב מיסו, טרין שיבוצי כבדי אווז וסלט עשבי תיבול ברוטב צ'ילי מתקתק. מנות עיקריות לבחירה: קלמרי ממולא בבשר סרטנים כחולים ולובסטר בליווי קוקי סן ז'ק ושרימפס בקרם שובל, פילה בקר במילוי כבד אווז על מצע פירה כרובית ואסטרגון ורוטב יין רימונים, פילה מוסר מים מלוחים בציפוי שקדים וקאשיו על מצע ריזוטו זעפרן, אנטריקוט 330 גרם על מצע גרטן תפוחי אדמה ובטטה ברוטב פלפל מדגסקר. קינוחים: נגיעות פרי התאווה, פרי האהבה, הרבה שוקולד ואבקת זהב. הארוחה כוללת גם כוס יין אדום /לבן / שמפנייה, לחם הבית ומטבלים לאורך כל הארוחה.

מחיר: 185 שקלים לסועד.

  • מסעדת 2C – קומה 49 מגדלי עזריאלי, תל אביב. 03-6081990. (לא כשר).

 

"אודאון" בהרצליה ובתל-אביב

האטרקציה: תפריט מיוחד מחומרי גלם "חושניים" שיוצע במקביל למנות הרגילות במסעדה.

בתפריט: ראשונות: כבד אווז על קדאיף בקצפת כמהין (36 ש''ח), סלט פומלית ופרושוטו (28 ש''ח), קלמרי ממולא בגבינות ועשבי תיבול על קרפצ'ו עגבניות (32 ש''ח). עיקריות: אוסובוקו טלה ביין אדום ופירות יבשים (84 ש''ח), ריזוטו פירות ים עם אספרגוס ועגבניות (92 ש''ח). קינוחים: תותים בשוקולד צ'ילי (31 ש''ח), בננה טמפורה בחלב קוקוס ושוקולד לבן (31 ש''ח).

  • אודאון הרצליה: סדנאות 4 הרצליה פיתוח 09-9569567 פתוח 24 שעות ביממה. אודאון תל אביב: הארבעה 10 03-5628868 פתוח כל השבוע מ-12:00 על''א. (לא כשר).

 

ארקדיה

האטרקציה: "אהבת עשר השנים בארקדיה".

ארוחת טעימות חד פעמית בסימן אהבה למטבח לחומרי הגלם הישראלים. בארוחה יוגשו המנות המנצחות של ארקדיה בעשר שנות קיומה.

בתפריט: שרימפס ושומר ברוטב הדרים ושמן בזיליקום, כבד אווז וריבת בצל, קרפצ'יו חציל עם טחינה גולמית, וויניגרט של שמן אגוזים ומגוון טעמים אזוריים ממטבחו של עזרא קדם. הארוחה תלווה בשמפניה ברוט ירדן של יקבי רמת הגולן.

המחיר: 350 ש''ח לסועד.

חובה להזמין מקומות מראש.

  • ארקדיה: אגריפס 10, בסמטה. ירושלים טל: 6249138 02. (לא כשר).

 

יוקו אונו

האטרקציה: גיישה לכל דורש ולבבות סושי.

בסושיה הכשרה יוקו אונו מציעים ערב רומנטי שיכלול אירוח יפני מסורתי ע"י גיישה ענוגה ומנה של סושי לבבות. בנוסף הזוגות החוגגים ייהנו מ- 50% הנחה על המנה הרומנטית "ג'ון ויוקו"

  • יוקו אונו יפנית וסושי בר - ז'בוטינסקי 1, בניין מכבי, רמת גן 03-7524666 (כשר).

 

באגסי ביסטרו בר

האטרקציה: אוכלים רק בידיים.

בערב הוולנטיינ'ס מציעים בבאגסי, ארוחת טעימות של "פינגר פוד", יין וגם הופעה חיה.

בתפריט: ארבעה מנות ראשונות לבחירה מהתפריט: אצבעות בטטה עם מטבל רוקפור, לביבות חצילים ופרמזן ומטבל טחינה, כנפי עוף ברוטב צ'ילי ג'ינג'ר ודבש, שניצלוני שומשום ברוטב צ'ילי חריף מתוק, חטיפי גבינות עיזים, ראפ עוף טנדורי בקרם שמנת וצ'יפס בצל ועוד ועוד, וכמובן בקבוק יין

המחיר: 160 ₪ לזוג.

  • באגסי- בר ביסטרו, פלורנטין 26. 6813138- 03 (לא כשר).

 

אדוארדו + אדוארדו ביזנס

האטרקציה: יומיים של חגיגות גם אהבה וגם יום הולדת לשף.

חגיגות יום האהבה באדוארדו יתקיימו ביום ראשון ה- 13/2/05, וביום שני ה- 14/2/05 ויכללו ארוחת טעימות מיוחדת.

בתפריט: פתיח: אויסטר שוט - אויסטר טרי מוגש בתוך שוט וודקה ופלח אשכוליות. ראשונה לבחירה: לב ארטישוק ושרימפס- 7 ג'מבו שרימפס מוקפצים בחמאה שום ויין לבן מונחים בתוך לב ארטישוק. לבבות כבד אווז - לבבות כבד אווז בציפוי ערמונים מוגשים עם קונפי חצילים ורוטב יין אדום. לבבות ירוקים - מבחר לבבות אנדיב, חסה אלון ובייבי בויניגרט תמרים ואגוזי מלך. עיקרית לבחירה: לנגוסטין - בייבי לובסטר ברוטב צאן וקארי מונח על מצע אורז בר. בורקס מנגולד שרימפס ובשר עגבנייה- משולש בצק עלים עליו מונחים 12 ג'מבו שרימפס מוקפצים יחד עם מנגולד ובשר עגבנייה. מיקס אהבה- נתח אנטריקוט מיושן במקום וזוג צלעות טלה מאוהבות. מוגש עם פירה פלפלים קלויים ומקלות אספרגוס. קינוח לבחירה לזוג: פסיון אלו, קרם קוקוס בננות, סופלה שוקולד וכוס שמפניה לסועד.

מחיר: 180 ₪ לסועד.

  • אדוארדו- מסעדת שף, יהודה הלוי 87 ת"א.03-5608088. אדוארדו ביזנס, ז'בוטינסקי 7 ר"ג.03-6114155 (לא כשר).

 

לה סנטרל

האטרקציה: ארוחה רומנטית עם המבורגר בצורת לב.

בתפריט: מנה ראשונה לבחירה: פטה כבדי עוף בתוספת קונפיטורת עגבניות שרי, קרפצ'יו סינטה בשמן זית, חומץ בלסמי וגבינת פרמזן, פטריות ממולאות בגבינת עיזים מוגשות על מצע רוטב פסטו. סלט chevre chaud - שלל עלים ירוקים, פלפלים קלויים, פטריות וקרוסטיני סנט מור, דואט מרק בטטה ועגבניות בתוספת טורטיה פריכה, מנה עיקרית לבחירה (תוספת לבחירה- פירה, תפו"א ננסי בעשבי תיבול ושמן זית, צ'יפס, ירקות מאודים) Love Burger - המבורגר בצורת לב (250 גרם) - בתוספת פרוסות עגבנייה, טבעות בצל ומלפפון חמוץ,

סינטה עגל במילוי מרווה וחזה אווז מעושן, פרגית ברוטב פטריות שמנת, סטייק אנטרקוט ברוטב דמיגלאס, פילה סלומון ממולא במיקס פירות ים ורוטב שמנת, רביולי תרד ברוטב רוזה, מנה אחרונה לבחירה ממגוון הקינוחים בויטרינת לה סנטרל, כוס יין ושתייה חמה.

מחיר: 99 ש"ח לסועד.

  • לה סנטרל, שד' רוטשילד 29 תל אביב. 03-5667822 (לא כשר).

 

פסיפיק

האטרקציה: ורדים, נרות והצעות נישואין.

ב"פאסיפיק" משקיעים באווירה ויהיו גם צ'ופרים:”קוקטייל אהבה" עם תותים, מנת פתיחה אישית מהשף תוגש על חשבון הבית לסועדים ארוחה מלאה. "קינוח אהבה" זוגי: עוגת לב רומנטית עם קצפת, פירות יער ושוקולד תוצע במחיר 38 ₪.

המעונינים להציע נישואין באותו הערב, יכולים לתאם עם השף רונן כהן על מנת שיטמין את הטבעת בעוגת הלב או בתחתית כוס שמפניה!

  • פסיפיק- הירקון 145 ת"א (מלון קראון פלזה) טל' 5201169 – 03 (כשר).

 

קפה טאטי

האטרקציה: ערב שירי אהבה ישראליים וארוחה זוגית רומנטית.

קפה טאטי מציע ערב "לייב" ישראלי המוקדש כולו ליום האהבה וגם ארוחה רומנטית זוגית.

בתפריט: מבחר טאפסים לראשונות: קרפצ'יו חציל, פלפלים עם גבינת סנט מור, סלט אבוקדו ועלים ירוקים צעירים, פאטה כבד עוף עם ריבת בצל ולחם אגוזים וצימוקים, פטריות פורטבלו ברוטב צ'יאבלו, פוקאצ'ת הבית - פוקצ'ה מבושמת בשמן זית ורוזמרין, לחם הבית. מנה זוגית : ניוקי אהבה - ניוקי ממולא בעגבניות ברוטב חמאה, עלי מנגולד, שום ופרמזן. או כבדי עוף ביין אדום ושאלוט על מצע בטטות אפויות בתנור. 2 כוסות יין אדום. ולקינוח טירמיסו או סלט פירות עם מסקרפונה.

מחיר: 160 ₪ לזוג.

  • קפה טאטי, דרך השלום 53,גבעתיים, 03-7315880 (לא כשר).

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ארקדיה: ארוחת טעימות חד פעמית בסימן אהבה למטבח לחומרי הגלם הישראלים
ארקדיה: ארוחת טעימות חד פעמית בסימן אהבה למטבח לחומרי הגלם הישראלים
Ocean - בר פירות ים: ארוחת פירות ים זוגית מלאת אפרודיזיאק מהטבע
Ocean - בר פירות ים: ארוחת פירות ים זוגית מלאת אפרודיזיאק מהטבע
ברקרולה: דואט ברווז לאוהבים
ברקרולה: דואט ברווז לאוהבים
מומלצים