ליגת העל, מחזור ראשון: הפועל ת"א - בני יהודה 0:2
אחרי מחצית ראשונה מאוזנת, שהסתיימה בהחמצת פנדל של אלי אברבנאל, השתלטו האדומים על המשחק והפעילו לחץ עצום על בני יהודה. השוער יהב יולזרי הצליח למנוע מהם לכבוש בהופעת הבכורה שלו בליגה, עד לנגיחה המוצלחת של אסי דומב. ברוך דגו הבטיח את הניצחון עם שער משלו בתוספת הזמן. קשטן: "סגרנו את בני יהודה במחצית השניה בצורה הרמטית". ניצן שירזי: לא הופענו למחצית השניה"
אחרי ההופעות המוצלחות בגביע הטוטו, נראה היה שהפועל תל אביב צפויה להיות הסוס השחור של העונה - איום של ממש על הדומיננטיות של מכבי חיפה (בניגוד אולי ליריבה העירונית הצהובה). זה כמובן לא עשה את דרור קשטן רגוע יותר לקראת פתיחת העונה בליגת העל, אבל אחרי הניצחון הנאה 0:2 על בני יהודה, מאמן האדומים יכול להרגיש הרבה יותר בטוח בעצמו. חניכיו הצדיקו את המחמאות גם במחזור הראשון והמחייב של העונה.
אחרי מחצית ראשונה מאוזנת, שהסתיימה בהדיפת פנדל של אלי אברבנאל, עלו האדומים למחצית השנייה כשהם נמרצים ביותר ושלטו במגרש. אסי דומב, הסקורר הגדול של הפועל מעמדת הבלם, כבש את השער הראשון של העונה בדקה ה-68. ברוך דגו הבטיח ניצחון עם שער בתוספת הזמן.
"אני מסכים שהיינו פחות טובים במחצית הראשונה, אבל גם אז הגענו לשלושה מצבים", אמר בסיום דרור קשטן. "במחצית השנייה זה היה סיפור שונה. ראינו קבוצה שסגרה את בני יהודה בצורה הרמטית והם לא הגיעו לשום מצב. מגיע לשוער של בני יהודה יישר כוח. אנחנו רק בתחילת העונה ותמיד שואפים להתקדם. נמשיך בעבודה שלנו".
מאמן הפועל תל אביב הוסיף: "החמצות זה חלק מהמשחק. גם חלוצים גדולים מחמיצים, אבל עצם זה שמגיעים למצבים זה טוב. יש לנו סגל רחב וכל שחקן שמשחק יודע שיש לו מחליף על הספסל". קשטן טרם החליט לגבי הנבחן אלפד אמופאהה.

מהלך המשחק
בני יהודה עלתה למשחק עם השוער הצעיר יהב יולזרי (בגלל השעיית וינסנט אניימה), אולם חוסר ניסיונו לא הורגש בהופעת הבכורה שלו. בדקה השמינית אף התעופף והציל כדור שננגח לעבר המסגרת מראשו של אסי דומב, לאחר קרן של ברוך דגו.
ככל שהתקדם המשחק, הצליחו הכתומים להרחיק את הסכנה מרחבת השוער הצעיר והעבירו את הלחץ לסביבתו של שביט אלימלך, שמצא עצמו תחת התקפות חוזרות ונשנות של הכתומים שהיו דומיננטים יותר, למרות שלא הגיעו למצבים מסוכנים מדי.
הפועל, לעומת זאת, הגיעה למצב מצוין בדקה ה-45. ג'ון פנטסיל הרים כדור מימין לעברו של אליניב ברדה, שניצב חופשי חמישה מטרים מהשער, אך נגח חלש לגופו של יולזרי, שגם הצליח למנוע מהחלוץ להמשיך פנימה את הריבאונד.
דקה אחת עברה ובני יהודה הגיעה גם היא להזדמנות הטובה ביותר שלה, לאחר שדומב הכשיל את ביטון ברחבה. אברבנאל, שניגש לבעוט את הפנדל בתוספת הזמן, לא הצליח להכניע את אלימלך, שזינק והדף והשאיר את התוצאה מאופסת בסיום המחצית הראשונה.

פנטסיל ו-וואליד באדיר שומרים את יאיר אזולאי מבני יהודה (ערן קמינסקי)
אלימלך היה גיבור הדקות האחרונות של המחצית הראשונה. יולזרי היה גיבור הדקות הראשונות של השניה. שחקני הפועל עלו נחושים מההפסקה והרבו לתקוף, מה שלא ריגש את השוער הצעיר - יוצא מחלקת הנוער של האדומים. כך למשל בדקה ה-59 כשקלט כדור מסוכן שנגח לעברו פנטסיל.
מי שנהייה הסקורר הבולט של האדומים לאחרונה הוא דווקא הבלם דומב, שגם הפעם לא איכזב וכבש את השער הראשון של קבוצתו העונה. זה קרה בדקה ה-68, כשדומב הגיע לכדור חופשי שהגביה ברדה משמאל ונעץ אותו בשער - 0:1 להפועל.

למרות שעלו ליתרון, סירבו המארחים להוריד את הקצב. בדקה ה-82 בעט וואליד באדיר כדור מסוכן מסף הרחבה, אך יולזרי שוב הדף ואף זכה לתשואות מהאוהדים האדומים הרבים ביציע. הוא עשה זאת שוב בדקה התשעים, הפעם בעימות אחד על אחד מול ברדה שבעט חלש לידיו. דקה אחת לאחר מכן, גם ידיו של יולזרי קצרו מלהושיע. פנטסיל פרץ מימין והכין כדור מצוין לדגו, שבעט מעשרים מטר פנימה וקבע את תוצאת הסיום - 0:2 להפועל ת"א.
דומב: השערים שלי הם בונוס
אסי דומב אמר בתום המשחק: "הייתה לי הרגשה טובה. כבר היו שערים משמחים בגביע הטוטו, אבל היום זה המאני-טיים. להבקיע שער בשבילי זה בונוס, יותר חשוב שלא אעשה פנדלים". דומב הוסיף: "נכון שיש עלינו לחץ, אבל מי שלא יודע להתמודד עם לחץ שלא יהיה בכדורגל. תמיד היינו מועדון עם מטרות ידועות, אבל לא נצא בהצהרות".

מן העבר השני, ציינו בבני יהודה את הפערים ביכולות של הקבוצה בין המחצית הראשונה לשניה. המאמן ניצן שירזי: "החמצנו פנדל בדקה קריטית. למחצית השנייה כמעט ולא הופענו, וכשזה קורה אתה משלם על זה. זה רק מחזור ראשון. יש נקודות טובות ופחות טובות ויש מה לתקן".
משה ביטון: "המחצית הראשונה לא הייתה דומה לשנייה. יש לנו בעיה מנטלית". בן לוז: "היינו יותר טובים במחצית הראשונה. לשנייה לא הגענו ואין לי הסבר לזה".
הרכבים
הפועל ת"א: שביט אלימלך; רמי חליס, שמעון גרשון, אסי דומב, יגאל אנטבי; שי אבוטבול, ג'ון פנטסיל, וואליד באדיר, ברוך דגו; אליניב ברדה, איבזיטו אוגבונה (אבי כנפו, 46).
בני יהודה: יהב יולזרי; אלי אברבנאל, יאיר אזולאי, יניב אלול, רוני גפני; אמורו לוקמן (קובי דג'אני, 55), הרבויה קובאצ'ביץ', מאטה באטורינה (ברק בדש, 87), בן לוז, אסי בלדוט (אלירן עטר, 81); משה ביטון.