שתף קטע נבחר

חטיפים - מקבץ ארועים קולינריים 02.03

פיוז'ן ים תיכוני בביסטרו ברעננה, מתחם שלם שמוקדש לשוקולד, סדנת פויקה במסעדת פויקה שביפו ועוד ארועים במקבץ קצר

אדיסון - ביסטרו בר רענן

 

אדיסון הוא ביסטרו בן כמה חודשים בלבד, שממוקם ליד פארק רעננה. המקום מציע אווירה חמה ומזמינה בעיצוב מודרני מתקדם. המקום מחולק למספר חללים מרכזיים בצבעים שולטים של אדום אפור ושחור עם משחקי תאורה ומסכי פלזמה, תאורת רצפה משתנה, גופי תאורה ייחודיים, הכל בעיצובה של טלי כהן אנדרסון, שהצליחה לשוות למקום אווירה חמימה ומזמינה. שף הבית הוא אבישי לוי, שהכניס לתפריט הרבה פיוז'ן ים תיכוני. מחירי המנות נעים סביב מנות ראשונות ב- 29 – 49 שקל, מנות עיקריות ב- 49 - 108 שקל וקינוחים במחירים שנעים בין 26 ל- 36 שקל. המסעדה מציעה תפריט עסקיות במחירים של 49 – 69 שקל. אפשר להתפנק בתפריט יינות עשיר ומגוון: יקבי רמת הגולן, ססלוב, אנטינורי ואחרים.

 

  • "אדיסון ביסטרו בר". רחוב אחוזה 282, רעננה. טלפון 09-7743131. שעות פתיחה - 12:00 ועד אחרון האורחים.

 

 

רואי שוקולד - מתחם השוקולד הראשון בישראל

 

רואי ואשתו שרון, פתחו את Roy Chocolate , מתחם שוקולד ראשון מסוגו בישראל, שיציע חוויה שלמה לכל חובבי השוקולד – שוקולד בוטיק ופראלינים באיכות הגבוהה ביותר, מגוון של שוקולד גולמי וציוד לחובבים, משקאות שוקולד אלכוהוליים, כלים ואריזות מעוצבות לשוקולד וכן, סדנאות שוקולד לחובבים, ובית קפה קטן ואינטימי לטובת מי שמעוניין ללוות את הפראלינים והקינוחים בקפה או בקקאו סמיך. התפריט של בית הקפה במתחם השוקולד מציע פראלינים מובחרים: וניל צרפתי, תפוז קוואנטרו, סאקה, קרם מנגו, אניס, צ'אי מאסאלה, ליקר פירות יער ועוד; טבלאות שוקולד ויסקי/ג'ינג'ר/תפוזים; ליקר שוקולד בטעמי תפוזים/קפוצ'ינו/ריבת חלב; מוס שוקולד לבן עם קרם פיסטוק ותותים; עוגת שוקולד-קפה או שוקולד- בננה; בראווני עם מוס שוקולד מריר בציפוי קרנצ'י; פרוסת עוגת גבינה עם שוקולד ועוד.

 

  • "Roy Chocolate - מקום של שוקולד". רחוב יד חרוצים 15, תל אביב. טלפון 03-6874411. שעות פתיחה: 8:00 עד חצות.

 

 

יום האשה בננה בר

 

לכבוד יום האשה הבינלאומי, (יום רביעי - 8.3 ) יהיה קסום מהאגדות עם קוקטיילים פיוטיים 1+1 מתוך תפריט קוקטיילים מהאגדות: כיפה אדומה (וודקה, קרנברי, מונין אפרסק), שלגייה (באדאפל, רום שנאפס, מלון, מיץ תפוחים, קסיס), הזאב (דוליס, וויסקי, שמנת, פולי קפה), עליסה בארץ הפלאות (שנאפס מלון/ מידורי, קסיס, אננס, קרנברי שנאפס) ועוד. כל זאת לצד מנות כמו אנטריקוט 300 גרם על תפוח אדמה וחמאה ירוקה, פילה בקר ברוטב בורדו ושאלוט, סטייק פרגיות אלי אוליו, שרימפס קסטיני מחמאת שום, שברי טימין, עגבניות מיובשות וזיתים, מיקס פירות ים שרימפס, מולים, קלאמרי וסרטן ברוטב פסטו ואורגנו ועוד. בפלייליסט – קו נשי מובהק- דיוות, זמרות ואלילות פופ.

 

  • "ננה בר - בית אוכל ומשקאות". רחוב אחד העם 1, ת"א. טלפון 03-5161915. פתוח שבעה ימים בשבוע, 12:00 עד לקוח אחרון.

 

 

אינטואיציה נשית בכפר שמריהו

 

"נורמה ביסטרו" עורכת ערב נשים והפנינג חוויתי שמשלב מיסטיקה ואוכל ביום האישה הבינלאומי, יום ד' ה- 8 במרץ.

בערב יציעו בנורמה תפריט מפנק שיורכב ממנות שנשים אוהבות, כדוגמת: קישים אישיים: בטטה, גבינות, פטריות, אנטיפסטי, וסלמון כבוש. מגוון מטבלים: טחינה ירוקה, פסטו וסלט חצילים, סלט נורמה. בגזרת המתוקים ניתן יהיה ליהנות ממבחר עוגיות הנאפות במקום וממיטב פירות העונה. במקביל, תיערך הרצאתה של גב' שוש הייזלר, מומחית לנומרולוגיה וכירולוגיה, שתחשוף תובנות חדשות על המהות הנשית בעבר, בהווה - ואפילו בעתיד. הכניסה בתשלום של 89 שקל, מומלץ להזמין מקום מראש.

 

  • "נורמה". רחוב ראשונים 1, כפר שמריהו. טלפון: 09-9583223. פתוח כל ימות השבוע 08:00 - 23:00.

 

 

סדנת פסטה ברוסטיקו

 

רוסטיקו בר האוכל האיטלקי ממשיך להציע פרזנטציות פסטה לימודיות גם בחודש מרץ. מדי יום ראשון החל מה 12/3 בין השעות 17:00 - 19:00 מעביר השף דינו סרטיראני את השיעורים, אשר יתקיימו ברוסטיקו (שדרות רוטשילד 15, ת"א) ויהיו פתוחים לקהל הרחב. העלות היא 50 שקל לאדם, כולל טעימות שיוגשו למשתתפים. יש להזמין מקום מראש. במהלך השיעורים, המתנהלים בצורה של פרזנטציה פתוחה מסביב לבר הרחב של רוסטיקו, מדגים שף סרטיראני את אופן ההכנה, מסביר על חומרי הגלם, ועונה על שאלות המשתתפים. החודש הנוכחי יתמקד ביסודות המטבח האיטלקי – אנטיפסטי, פסטות וניוקי – שימוש בפירות ים וכן הכנת קינוחים כמו טירמיסו או פנה קוטה.

 

  • "רוסטיקו". שדרות רוטשילד 15, ת"א. טלפון 03-5100039. פתוח כל יום משעה 10:00 ועד השעות הקטנות של הלילה.

 

 

סדנת פויקה בפויקה

 

פויקה מזמינה אותכם להצטרף לסדנאות בישול מרתקות בהדרכת השף אריאל כהן ובשיתוף פעולה עם "ספייסס כלים וטעמים". פויקה הוא סיר ברזל יצוק שמשמש לבישול ארוך על גחלים. אורך הסדנא הוא כ-3 שעות כאשר במהלכה יודגמו ארבע מנות: קדירת אוסובוקו טלה. נתחוני רוטפלייש עם דלעת ביין אדום. סטייק אנטריקוט צלוי בפויקה. פונדנט שוקולד בפויקה. הסדנא תתקיים ב- 19 במרס, החל בשעה 18:00. הרשמה מראש. מחיר 190 שקל לאדם.

 

  • פרטים במסעדה בטלפון 03-6814622.

 

 

יום האשה בנורמה ג'ין

 

לרגל יום האישה הבין לאומי,נורמה ג'ין, הבר שברחוב אליפלט, מציע לכל הבנות 50% הנחה על כל משקה. הגברים מוזמנים גם (לנהוג את הבנות חזרה הביתה).

 

  • "נורמה ג'ין". רחוב אליפלט 23, פלורנטין, ת"א.

 

 

יקב רמים משיק יין

 

לאחר המתנה ממושכת של 42 חודשים מתוכם 28 חודשים בחבית – סדרת פסגות משנת 2002 מוכנה לענג גם אתכם.

היקב מתכבד להזמינכם, ציבור חובבי היין, להשקה חגיגית באווירה פורימית של רמים "פסגות" 2002 וסדרת "רמים" 2003.

 

החגיגה תתקיים במרכז המבקרים, שנמצא בסמוך ליקב רמים, במושב שחר. בנוסף, תתקיים טעימה של יינות עתידיים מסדרות מצומצמות. האירוע יתקיים בימים: חמישי 16/3/2006 בין השעות 23:00-19:00 ושישי 17/3/2006 בין השעות 16:00-11:00. בנוסף לחגיגה יתקיימו מבצעים: הנחות מיוחדות על כל היינות. על כל קניית בקבוק יין, מהיינות המושקים, יינתן בקבוק יין נוסף מסדרה אחרת, במתנה. על כל קניית שלושה בקבוקי יין, מכלל המבחר שאינו מושק, יינתן בקבוק יין נוסף במתנה.

 

  • להנחיות הגעה - 08-6602092.

  

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לומדים להשתמש. פויקה
לומדים להשתמש. פויקה
מומלצים