חטיפים - מקבץ ארועים קולינריים 16.08
ירון קסטנבוים ורועי סופר נפגשים ומבשלים יחד, ארוחה במחיר אופטימי במסעדת "לחם ארז", ארוחה ומשחק גולף ב"אלבטרוס" וחנות מקוונת חדשה למוצרי מטבח, אלה ועוד במקבץ
ירון קסטנבוים ורועי סופר מבשלים יחד
השף ירון קסטנבוים מ-"FoodArt" והשף רועי סופר מ"פנגיאה" יבשלו זה לצד זה במטבח אחד, תוך שילוב סגנונות, ניחוחות וטעמים אסייתיים וצרפתיים. התפריט מורכב מארבע מנות - ראשונה, שניה, עיקרית וקינוח - ובניהן ניתן למצוא מנת סאשימי טונה אדומה עם פירה תפוחים וחרדל יפני, כבד אווז עם חביתה יפנית בהדרים, מיסו וסויה, סינטת בקר בטוגרשי עם קם כרישה וקנזורי פלפלים, שאלוט ציר בקר וערער ועוד מנות מפתיעות וטעימות במיוחד. מחיר ארוחה: 230 שקל לסועד. תאריכים:
- יום רביעי, ה-23.8.06 בבית "FoodArt", שדרות שאול המלך 23, תל אביב. טל' 03-6950957.
- יום רביעי, ה-30.8.06 במסעדת "פנגיאה", רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח. טל' 09-9562090.
בר-מסעדה חדש - "לה בוהם"
בר-מסעדה חדש בגני יהושע, מציע אלטרנטיבה לארוחה, משקה של ערב או בילוי עם חברים, בדמותו של גן בסגנון צרפתי ובו מסעדה, בר גדול, פינות ישיבה נסתרות, מזרקה ואפילו אגם עם ברבורים צמוד למסעדה. התפריט בנוי בסגנון ים תיכוני עם נגיעות צרפתיות: סלט עשבי תיבול ופיצוחים, ברולה כבד עוף עם בריוש וניל וקונפיטורה, סשימי דג על חציל קלוי בקרמל צ'ילי וזרעי עגבניה, פילה עגל על גראטן תפוח אדמה וכמהין בדמי גלאס בקר וקקאו ועוד. בערב מוצע גם תפריט טאפאסים לצד המשקאות, וזה כולל גבינת עזים וכמהין בקראנץ', טונה צרובה בתערובת קייג'ון, הל וזרעי חרדל, קונפי מולארד עם טריאקי הדרים ומנות אחרות.
- "לה בוהם", גני יהושע (מול גני התערוכה), ת"א. טל' 03-6417725.
סושי ב"דים-סאם"
במסעדת "דים-סאם" הוסיפו תפריט סושי כך שעכשיו אפשר יהיה להינות ממנות סושי לצד מנות הדים-סאם המגוונות.
מתוך תפריט הסושי החדש: רולים שונים של דגים, כמו למשל אונגי רול - אונגי (צלופח), מלפפון ואבוקדו, מגוון רולים צמחוניים מאקי סורימי ספייסי, מגוון רולים מיוחדים כמו למשל מנהטן רול - גבינת שמנת, מלפפון, גזר וסלמון עטוף באבוקדו, מיני נגירי, אינרי, גונקאן טאקי וטמפורות שונות.
- "דים-סאם", אלנבי 120, ת"א. טל' 03-5604341.
ארוחת שף במחיר אופטימי במסעדת "לחם ארז"
מסעדת "לחם ארז" שבהרצליה מציעה ארוחת שף אופטימית המותאמת לעונה החמה, במחיר 79 שקל לאדם. ארוחת השף החדשה ממטבחו של השף חנן עזרן כוללת: מנת פתיחה: מקלות לחם דורום וקינואה, שמן חמציץ, עגבניות וצ'ילי ירוק.
מנה ראשונה (לבחירה): מאפה פורטבלו ואיטליקו בסלסת מנגו צ'ילי, מרק יוגורט קר, סלק אדום ונענע בקונוס לחם, תאנים וגורגונזולה עם גרגר נחלים בויניגרט בלסמי, קבב ים עם טאבולה קינואה וטחינה וואסבי. מנה עיקרית (לבחירה): שיפודי הודו טנדורי, יוגורט, נענע ותפוח אדמה מהמדורה, ריזוטו חיטה עם פורטובלו ועירית, קלאמרי צרוב ממולא בקבב ים ועשבים בלימון כבוש שום ועגבניות, מאפה חציל עם סלסת עגבניות חריפה. קינוח (לבחירה): סברס קר בקרמל ומי הדרים, מגדל מסקרפונה מלון, תאנים צרובות בקרם פרש ודבש ורדים. הארוחה מוגשת כל יום החל מהשעה 17:00, בימי שישי ושבת משעה 13:00.
- מסעדת "לחם ארז", ברקת 3, א"ת הרצליה פיתוח. טל' 09-9559892.
שף חדש ב"לוקאס"
לוקאס מאמצת את יואל ארדיטי כשף חדש למסעדה, והוא מציג תפריט ערב חדש שכולל מנות מעניינות וחדשניות.
ראשונות: מח עצם עם פורטבלו קונפי וציר בקר, פטה כפרי בשר לבן וכבד עוף עטוף בביקון, קלמרי בגריל עם סלט קטניות, שמן זית ונגיעות יוגורט, שרימפס מוקפץ עם במיה, ארטישוק ירושלמי וויניגרט תפוזים, סלט פירות ים ראשי וגוף קלמרי, שרימפס, מולים, קוקי-סן-ז'אק בויניגרט אגוזים וניחוח הדרים. עיקריות: ספריבס במרינדת שום, דבש, סויה, תבלינים יבשים, יין אדום חומץ ופירה, צלע לבן עם עדשים שחורות ופלחי בטטה בציר בקר ובלסמי ופירה, אנטריקוט עם פורטובלו קונפי ברוטב ציר בקר יין אדום וירקות שורש, סלמון צרוב עם קרם שום, אנדיב צלוי ובצל ירוק ופירה, מולים ביין לבן פסטיס, סלרי ושום. בנוסף - סלטים שונים ומגוונים, מרק ומיני פסטות ברטבי חמאה ושמנת.
- "לוקאס", מזא"ה 3, ת"א. טל' 03-5252565.
גולף אנד לאנץ' ב"אלבטרוס"
בימים אלה משיקה מסעדת אלבטרוס בגעש דיל הכולל משחק גולף ובראנץ'. בתפריט הארוחה: ראשונה לבחירה - סלט ירוק עם שמן זית, לימון ונענע/חציל בלאדי קלוי עם שום, שמן זית, ורכז רימונים/כרובית אוריינטל עם פרחי כרובית וטחינה ועוד.
עיקרית לבחירה - אנטרקוט בגריל עם רוטב ציר בשר וסירופ רימונים/פרגיות סהרה/פילה סלמון בתנור על תבשיל חיטה ואפונה ברוטב מיסו ועוד. קינוח לבחירה - מסקרפונה פירות/מלבי אורגינל/אבטיח. מחיר למשחק בן שעתיים וארוחה: 244 שקל לאדם. ניתן ליהנות מהארוחה לפני או אחרי המשחק.
- "אלבטרוס", סמוך למגרשי הגולף בגעש. טל' 09-9510325.
אכול כפי יכולתך ב"קאזה דו ברזיל"
מסעדת קאזה דו ברזיל יוצאת במבצע עיסקיות בסגנון אכול כפי יכולתך, בניצוחו של השף המזמר הומברטו טוקוס. מחיר: החל ב- 49 שקל.
- "קאזה דו ברזיל", צמוד למלון נובה אילת. טל' 08-6323032.
חדש: חנות מקוונת למוצרי אפייה ובישול
רשת 'The Cook Store' משיקה את חנות מקוונת למוצרי אפייה ובישול. החנות מכילה את כל מגוון המוצרים של הרשת, המתמחה במוצרי אפייה ובישול, ומאפשרת מכירה דרך האינטרנט ואספקה ישירות לבית הלקוח. במבחר: כלי אפייה ובישול, מערכות אוכל, גאדג'טים למטבח, מוצרי חשמל ועוד. חנות האתר מחולקת על פי קטגוריות משנה, המאפשרות בחירה נוחה של המוצרים, ומכילה חלוקה פנימית של ספקי הרשת, ביניהן Typhoon, Zwilling, Global, Bodum, Bialetti, Churchill, Loft, De Longhi, Cuisin Art, Magimix, Kitchen Aid ועוד.