שתף קטע נבחר

פסטיבל בגליל ומשתה פולני בתל אביב

מבזק חדשות אוכל: פסטיבל אוכל בנצרת עלית, משתה פולני ב"סנדר", תפריט קיץ ב"גבריאל", עסקיות ערב ב"תמרה", טאפאסים ב"לה סנטרל"

ניחוחות הגליל

במסגרת חגיגות היובל של נצרת עלית יתקיים בעיר פסטיבל אוכל לכל המשפחה. בפסטיבל, שעל אופיו אחראי השף ניר צוק,

יכלול דוכני אוכל שבהם יימכרו בשר, דגים טריים, מוצרי מחלבות בוטיק, יינות של יקביי הבוטיק בגליל ובגולן, פירות וירקות ממושבי וכפרי הגליל, לחמים, תבלינים, שמן זית ודבש. בנוסף לחלק הקולינרי יוצבו במקום דוכנים למכירת חפצי אמנות של תושבי הגליל ויתקיימו הופעות מוזיקליות והפעלות לילדים.

 

  • "ניחוחות הגליל", מתחם השוק העירוני נצרת עלית, יום חמישי ה-7.6 החל מהשעה 17:00 ועד 2:00, ויום שישי ה-8.6 החל מ-11:00 ועד 16:00. הכניסה חופשית. 

 

גבריאל

רועי סופר יצר תפריט קיץ ב"גבריאל" בו תמצאו בין היתר מרק מלפפונים ופיסטוקים עם פנקוטה של יוגורט צאן, טארט טאטן פטריות עם מקפא של גבינת עיזים ופילה סלמון מובחר במשרה לימונים כבושים עם פירה אפונה ונענע. בנוסף חונכים במסעדה תפריט טעימות זוגי הכולל 12 מנות פתיחה קבועות ושתי מנות עיקריות לבחירה. התפריט יוגש בסופי שבוע בלבד בעלות של 110 שקל לסועד.

 

  • גבריאל, מונטיפיורי 42, תל-אביב, טלפון: 03-5667020

 

תמרה

מסעדת תמרה משיקה בימים אילו תפריט עסקיות ערב חדש, הכולל מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה ב-89 שקל לסועד. התפריט מוגש גם בשבת בצהריים. המנות הראשונות המוצעות לבחירה בתפריט: פטה כבד עוף כפרי ביין פורט; ניוקי תפוחי אדמה ברוטב שמנת ונגיעת עגבניות, אגוזים קלויים ועגבניות מיובשות; לבבות חסה וחזה אווז צלוי בויניגרט הדרים, שרי, קרוטונים ופיקורינו; סלט קפרזה. עיקריות לבחירה: המבורגר עגל ברוטב יין אדום; פילה בורי בגריל על סלט עדשים שחורים; שניצל עגל; חזה עוף בשמנת, תערובת פטריות מיובשות ואגוזים; פסטה בראגו בשר ועוד. 

 

  • ביסטרו תמרה, החשמונאים 95, תל אביב. טלפון: 03-6240707

פילה בורי בגריל על סלט עדשים שחורים. "תמרה" 

 

לה סנטרל

מסעדת לה סנטרל משיקה תפריט טאפסים שיכלול מנות טאפסים קלילות וקיציות ויוגש בגינת המסעדה בכל ערב החל משעה 18:00. בין המנות: גספאצ'ו מלון וגבינה כחולה, רזולי חציל על מצע יוגורט צאן, קרפצ'יו סלק בפטה, חריימה פירות ים, ניוקי שמנת וכמהין, בייבי שרימפס הולנדי ומדליוני פילה בקר בסיידר תפוחים. המחירים ינועו בין 38-11 שקל למנה. לצד מנות הטאפס יוצע גם רוזה ישראלי ב- 22 שקל לכוס

 

  • לה סנטרל, רוטשילד 29, תל-אביב, טלפון: 03-5667822

חריימה פירות ים של "לה סנטרל" 

 

סנדר

מסעדת סנדר תקיים בכל יום שישי בצהריים לאורך הקיץ משתה פולני אותנטי על בסיס מאזטים מזרח אירופאים ווודקה קפואה לצד חזרת אמיתית, חלה מתוקה וחמוצים ביתיים. בין המנות: נתחי דג מטיאס או פלאמידה מעושנת, בשמן עם טבעות בצל ופלחי עגבניות; כבד קצוץ; רגל קרושה; סלט ביצים וגפילטע פיש. מחירה של כל אחת מהמנות 33 שקל, והן מוגשות בתוספת צ'ייסר סטולי קפוא.

 

  • סנדר, לוינסקי 54, תל-אביב, טלפון: 03-5371872

איך אומרים טאפאסים בפולנית? "סנדר" 

 

Temptation

הבר התל-אביבי משיק בקומה העליונה לאונג' המונה חמישים מקומות ישיבה עם בר צמוד, שישמש את הלקוחות אשר רוצים ליהנות מאווירה אינטימית יותר ויהיה ניתן להזמין אותו מראש לאירועים פרטיים.

 

  • Temptation, אלנבי 35, תל-אביבי, טלפון: 03-6290875

 

רוצים לדווח על עוד אירועים? טקבקו או שלחו אלינו.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צלעות טלה ב"תמרה"
צלעות טלה ב"תמרה"
פילה סלמון מובחר במשרה לימונים כבושים עם פירה אפונה ונענע. "גבריאל"
פילה סלמון מובחר במשרה לימונים כבושים עם פירה אפונה ונענע. "גבריאל"
מומלצים