שתף קטע נבחר

רוצה לעבוד ב"שואו ביז"? יש לנו עבודה בשבילך

חולמים על אור הזרקורים? רוצים להיות הדבר הטוב הבא? מעוניינים לערוך סדרות וסרטים? לפניכם עבודות בתחום האמנות, הבידור והמדיה, מניצבים בסדרות וסרטים עד עריכה, צילום והופעות. התחילו בקטן ותנו לציידי הכשרונות לגלות אתכם

פורים נגמר, וכולנו חזרנו לשגרת היום-יום המוכרת. בלי חגיגות, בלי תחפושות, ובלי הופעות. אלא אם כן אתה עובד בתחום הבידור, האמנות והמדיה. אצלם פורים בא להתארח לא רק פעם בשנה, אלא כל השנה. השאלה היא - האם אתם אוהבים את אור הזרקורים? כי אפשר לחפש עבודה, ואפשר לחפש עבודה שאוהבים.

 

 

נכון שההורים יעדיפו שתעסקו במחשבים, רפואה, ניהול, כספים, הנדסה, חינוך - תחומים בטוחים, שתמיד יהיה להם ביקוש, שתמיד אפשר למצוא בהם עבודה.

 ונכון שלמקצועות הבמה, לתחומים האמנותיים ולתחומי היצירה יש דימוי של מקצועות שבהם קשה למצוא פרנסה קבועה ויציבה; אבל אם זה הייעוד שלך - אל תוותר.

 

לעשות צעדים ראשונים

מי שטוב בתחום שלו – בין אם זה ראיית חשבון ובין אם זה עריכת וידיאו – יהיה עסוק תמיד וימצא עבודה. אך בשביל להצליח צריך להתחיל להיחשף להזדמנויות, לעשות צעדים ראשונים ולצבור ניסיון.

 

ידוע כי רוב הכוכבים שאתם רואים על מסך הטלוויזיה התחילו את הקריירה בהצגות ילדים, בערוצים מקומיים, בתפקידי משנה, בהפקות חיצוניות. ורוב הצלמים, העורכים ואנשי התוכן התחילו גם הם בחברות פרטיות, כעוזרי הפקה, כתחקירנים ואנשים טכניים.

 

אז אמנים, אמנים בנשמה, אמנים בהתהוות ואמנים בשאיפה – הנה כמה אפשרויות לעשות צעדים ראשונים ולהתפרנס מהיצירתיות שלכם, בתחום אמנות, בידור ומדיה:

 

  • לסוכנות ותיקה דרושים ניצבים, להשתתפות בימי צילום על בסיס פניות ועל בסיס שכר יומי. לא נדרש ניסיון מוקדם. זאת, לצילומי סדרות ותכניות טלוויזיה, סרטי קולנוע ופרסומות. בין היתר: ארץ נהדרת, 15 דקות, חסמבה, עבודה ערבית, חצויה, הבורר ועוד.
  • בתחום ההפקה: לחברת הפקות דרוש עורך וידאו עם/בלי מערכות. מתאים גם לסטודנטים שסיימו לימודים. לאותה חברה דרוש גם צלם וידאו, עם/בלי מצלמה, להפקות צילום.
  • למרכז תרבות גדול דרוש עורך סדרות תוכן בעל זיקה וידע בתרבות, רחב אופקים, כישורים נדרשים: יכולת עריכת תוכן, ניסיון בתיאום והפקה, יצירתיות, חריצות, למידה מהירה ויכולת מוכחת לעבודה בסביבה ממוחשבת. שעות גמישות.
  • דרוש איש הכנה לשידור. ניסיון נדרש: ניסיון מקצועי בתחום מערכות שידור ואולפני טלוויזיה או השכלה וניסיון בתחומים טכניים - חובה, אנגלית ברמה גבוהה - חובה, השכלה בתחום טלוויזיה ומערכות שידור - יתרון, מאפייני אישיות: יכולת עבודה בסביבה טכנית וממוחשבת משימתיות, יכולת עבודה בסביבה לחוצה ומרובת משימות משימתיות ויכולת עבודה בסביבה משתנה.
  • בתחום צוות בידור: דרושים מדריכי דרמה לפעילויות / הצגות באזור המרכז. וכן לצוות בידור להופעות בבתי מלון בצפון, בעלי ידע בריקוד ומשחק, בעלי שמחת חיים ואנרגיות.  
  • לעבודה בלהקות בידור במלונות יוקרה בארץ ובחו"ל דרושים אנשי בידור בעלי הופעה יצוגית, יכולת ריקוד, ומשיכה לבמה. לפרויקט בחו"ל ידיעת השפה האנגלית ברמה גבוהה - חובה, צרפתית, רוסית, גרמנית, איטלקית - יתרון, היכרות של כל שפה אירופאית אחרת תהווה יתרון.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חולמים על "שואו ביז"?
חולמים על "שואו ביז"?
צילום: index open
להיות באור הזרקורים
להיות באור הזרקורים
צילום: ערוץ 2
עבודה בלהקות בידור
עבודה בלהקות בידור
צילום: index open
מומלצים