חברת אלדן תאמץ את בית"ר ירושלים
שני הצדדים יחתמו מחר על חוזה אימוץ בסך 300 אלף דולר עד סוף העונה. בלם-קשר הקבוצה, רענן דרעי, נפצע במשחק אימון נגד מכבי הרצליה, וקיים חשש כי הוא סובל מזעזוע מוח
בית"ר ירושלים סיכמה עם חברת אלדן על חוזה אימוץ בסך 300 אלף דולר עד סוף העונה. הפרטים בין הצדדים סוכמו היום בתל אביב, ומחר (ד') ייחתם החוזה.
בבית"ר חיפשו אחר ספונסר זמן רב, וחברת אלדן, שאימצה בעבר את בית"ר, הביעה את נכונותה לאמץ את הקבוצה. הבעלים מאיר פניג'ל: "חברת אלדן תהיה הספונסרית שלנו. ההסכם נסגר באופן עקרוני וייחתם כנראה מחר. אני מאוד שמח שהעניין הזה מאחורינו כבר".
חשש לזעזעוע מוח לרענן דרעי
בלם-קשר הקבוצה, רענן דרעי, נפצע היום במשחק אימון בהרצליה נגד מכבי המקומית (2:1 להרצליה) ונטש את המגרש. דרעי התנגש בראשו עם שחקן הרצליה, ופונה לבית חולים מאיר בכפר סבא עם חשש לזעזוע מוח.
פורסם לראשונה
חשש לזעזוע מוח. דרעי
צילום דודו פריד
מומלצים